Vezi toate serviciile

Instalarea unei alarme pe o masina

Pret: din 900 lei

Instalarea unei alarme pe masina este unul dintre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le faca orice proprietar de masina. La urma urmei, prezenta unei alarme in masina, practic garanteaza protectia acesteia. Instalarea acestuia este un proces complex si dificil. Pentru a instala o alarma pe o masina, trebuie sa fii un electrician cu inalta calificare si, in plus, inca ai o buna intelegere a caracteristicilor fiecarui model de masina. Chiar si profesionistii cu experienta se confrunta adesea cu dificultati. Prin urmare, fara performanta de amator, este mai bine sa incredintati aceasta munca profesionistilor care isi cunosc meseria. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge sa instalez o alarma auto?

Puteti contacta centrul nostru specializat pentru instalarea unei alarme intr-o masina. Specialistii nostri sunt pregatiti sa asigure orice lucrare de reparatii la cele mai accesibile preturi in Chisinau.

De ce este necesar sa instalati o alarma pe o masina?

Sarcina principala a instalarii unei alarme este de a notifica proprietarul masinii despre o tentativa de furt de masina. Pentru o protectie garantata a masinii dumneavoastra, va sfatuim sa implementati un complex de securitate complet.

Cat dureaza instalarea unei alarme auto?

In medie, poate dura intre 5 si 8 ore pentru a instala complet un sistem de alarma pe o masina. Timpul de instalare este afectat de modelul masinii si de complexitatea instalarii acestuia.

Cum pot rezerva o instalatie de alarma?

Puteti face o programare pentru a vizita serviciul nostru auto formand numarul de telefon + 373 60 336 236 sau lasand o solicitare direct pe site-ul nostru, operatorii nostri va vor contacta.

Sus