Instalarea unei alarme pe o masina

Pret: din 900 lei

La cumpărarea mașinii visate, una dintre preocupările care trec cel mai mult prin mintea șoferilor este legată de siguranță, nu-i așa? Pe lingă ingrijirea de bază, o perocupare majoră este și instalarea unei alarme pe o mașină.

Există și alte măsuri de siguranță care vă ajută să vă păstrați vehiculul in siguranță, cum ar fi să vă asigurați că ați incuiat ușile, să alegeți un loc sigur pentru a parca, să nu lăsați obiectele de valoare la vedere in interiorul mașinii, dar cel mai perfect ar fi instalare alarmă auto.

Dacă sunteți electrician, puteți instala singur alarma, dar cel mai bine este să contactați serviciul nostru auto Anvelopele.md pentru a instala o alarmă pe mașina dumneavoastră.

Instalarea unei alarme pe o masina

Cumpărarea și instalarea alarmă auto Chișinău este un pas bun spre prevenirea furtului unui vehicul. La Anvelopele.md există insă multe alarme auto din care să alegeți, cu o gamă largă in ceea ce privește rafinamentul și prețurile.

Avantajele instalării unei alarme auto

Principalul avantaj la instalarea unei alarme in mașină este acela de a oferi mai multă siguranță șoferului. In cazurile de tentativă de tilhărie sau furt, acest sistem poate fi activat in două moduri: sonor și vizual. Sunetul audibil este emis prin emiterea unui sunet ascuțit atunci cind ușile vehiculului sunt deblocate incorect. Vizualul este prin farurile care se aprind atunci cind există o acțiune nejustificată in mașină.

Vă recomandăm să luați in considerare funcțiile de securitate pe care le doriți, cum ar fi funcțiile pentru a face sistemul dvs. audio, portbagajul, torpedoul sau cabina mai rezistente la furt. Luați in considerare și urmărirea prin GPS, unul dintre cele mai importante elemente ale mașinilor de astăzi. Intreruperea benzinei după cițiva kilometri poate asigura, de asemenea, că hoțul nu merge prea departe cu mașina.

Din punct de vedere financiar, montare alarmă auto preț iși merită prețul in comparație cu pierderea unei mașini furate. In orice moment, suntem vulnerabili la o situație neplăcută, iar siguranța nu strică niciodată. Nu trebuie să așteptăm să se intimple un furt pentru instalare alarme auto, nu?

Dacă te gândești să-ți protejezi mașina, atunci service-ul auto Anvelopele.md Chișinău angajează o echipă de profesioniști calificați să instaleze alarme auto pe mașina ta. În service-ul nostru auto, cel mai bun service și prețul pentru instalarea unui sistem de alarmă este destul de optim. Nu mai așteptați și contactați-ne la +37368257576 pentru a instala o alarmă auto în Chișinău!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalare alarma auto 1Instalare alarma auto 2Instalare alarma auto 3Instalare alarma auto 4Instalare alarma auto 5Instalare alarma auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot merge sa instalez o alarma auto? Unde pot merge sa instalez o alarma auto?

Puteti contacta centrul nostru specializat pentru instalarea unei alarme intr-o masina. Specialistii nostri sunt pregatiti sa asigure orice lucrare de reparatii la cele mai accesibile preturi in Chisinau.

De ce este necesar sa instalati o alarma pe o masina? De ce este necesar sa instalati o alarma pe o masina?

Sarcina principala a instalarii unei alarme este de a notifica proprietarul masinii despre o tentativa de furt de masina. Pentru o protectie garantata a masinii dumneavoastra, va sfatuim sa implementati un complex de securitate complet.

Cat dureaza instalarea unei alarme auto? Cat dureaza instalarea unei alarme auto?

In medie, poate dura intre 5 si 8 ore pentru a instala complet un sistem de alarma pe o masina. Timpul de instalare este afectat de modelul masinii si de complexitatea instalarii acestuia.

Cum pot rezerva o instalatie de alarma? Cum pot rezerva o instalatie de alarma?

Puteti face o programare pentru a vizita serviciul nostru auto formand numarul de telefon + 373 60 336 236 sau lasand o solicitare direct pe site-ul nostru, operatorii nostri va vor contacta.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png