Dezinfectare sistemului de aer conditionat

Pret: din 400 lei

Sistemul de aer conditionat este o necesitate pentru multi soferi, in special atunci cand se incepe sezonul cald. Cine nu isi doreste sa calatoreasca cu masina, dar in acelasi timp sa le fie si comod? Dar, un sistem de aer conditionat fara igiena corecta, pe langa faptul ca ii este afectata functionarea, poate provoca grave probleme de sanatate.

Dar desi pare, aerul conditionat necesita intretinere periodica. Pentru a garanta buna functionare a sistemului si, mai ales, sanatatea ocupantilor masinii. Din acest motiv este importanta dezinfectarea sistemului de aer conditionat, eliminand astfel prezenta germenilor, ciupercilor, bacteriilor si a altor microorganisme care afecteaza sanatatea respiratorie.

Dezinfectare sistemului de aer conditionat in Moldova

Semne ca este timpul pentru o curatare buna dezinfectare sistemului de aer conditionat auto

Recomandarea generala este sa recurgeti la dezinfectare sistemului de aer conditionat o data la sase luni, pe langa asigurarea intretinerii la fiecare 30.000 de kilometri parcursi. Cu toate acestea, unele semne pot indica ca aveti nevoie de dezinfectat sistemului de aer conditionat auto, acestea sunt:

  • Miros urat

Mirosul urat este unul dintre principalele semne care indica necesitatea curatarii aerului conditionat auto. Mirosul neplacut este cauzat de acumularea de acarieni, bacterii si ciuperci in filtrele de aer ale sistemului de racire.

  • Dificultate de ventilatie

Microbii care se blocheaza in filtrul de aer pot provoca, de asemenea, diverse complicatii in sistemul respirator uman, cum ar fi astmul, rinita si diverse alergii. Nu exista nicio cale de ocolire: utilizarea aerului conditionat auto fara o igiena adecvata prezinta un risc mare pentru sanatate - in special pentru copii.

Anvelopele.md pentru dezinfectarea sistemului de aer conditionat

Cel mai bun mod de a va intretine sau igieniza aerul conditionat auto este sa cautati un profesionist specializat si de incredere. Acest lucru se datoreaza faptului ca, desi pare a fi o sarcina simpla, expertiza si cunostintele necesare sunt foarte importante in acest proces. In acest sens, service auto Anvelopele.md este umarul de nadejde. Prestam servicii de dezinfectare sistemului de aer conditionat la cel mai inalt nivel. Cu siguranta nu veti ramane dezamagiti. Va asteptam pe strada Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Dezinfectarea sistemului de aer conditionat 1Dezinfectarea sistemului de aer conditionat 2Dezinfectarea sistemului de aer conditionat 3Dezinfectarea sistemului de aer conditionat 4Dezinfectarea sistemului de aer conditionat 5Dezinfectarea sistemului de aer conditionat 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png