Inlocuirea curelei alternatorului

Pret: din 150 lei

Functia curelei alternatorului este de a pune aceasta piesa in functiune - furnizeaza energie pentru a reincarca bateria masinii. Daca aceasta centura se rupe, bateria nu se va putea incarca si masina se va opri foarte curand din cauza lipsei de putere, de aceea este necesara inlocuirea curelei alternatorului in cel mai scurt timp.

In functie de modelul vehiculului si de producator, cureaua alternatorului poate avea functii secundare. Exista masini in care aceasta parte este responsabila si de transmiterea puterii catre pompa de servodirectie si compresorul de aer conditionat. Acest tip de centura este de obicei destul de lunga, mai ales atunci cand preia mai multe functii.

Pot conduce cu cureaua alternatorului rupta?

Daca cureaua alternatorului se rupe, masina nu va putea fi condusa si va trebui sa fie tractata. Daca motorul functioneaza fara cureaua alternatorului, se poate supraincalzi deoarece pompa de apa nu va mai functiona. O centura rupta poate deteriora si alte parti. Capacele radiatoare sparte si furtunurile de racire rupte pot fi deteriorate de o curea rupta.

Inlocuirea curelei alternatorului in Moldova

Cand este necesara inlocuirea curelei alternatorului?

Cureaua alternatorului este piesa care da pornirea pentru ca bateria sa fie activa. Daca se rupe, consecinta este ca masina se opreste. Prin urmare, recomandarea este inlocuirea curelei alternatorului dupa 10.000 de kilometri sau maxim 20.000 de kilometri, in functie de caz.

Procedura de inlocuirea curelei alternatorului Chisinau

  • Se scoate cureaua de distributie
  • Se desprinde alternatorul si se scoate
  • Se inlocuieste vechiul alternator cu unul nou
  • Se reinstaleaza cureaua de distributie

Cand va duceti masina pentru un serviciu regulat de schimbare a uleiului, de obicei mecanicii Anvelopele.md cauta daca masina nu are si alte fisuri, crapaturi, margini deteriorate, piese lipsa, sticla si alte semne de uzura. In cele mai multe cazuri, este usor de vazut cand centura alternatorului este uzata. De asemenea, daca centura este gasita inmuiata in ulei sau intinsa va fi nevoie de inlocuirea curelei alternatorului. Toate serviciile noastre sunt la preturi service auto convenabile pentru toti soferii, respectand raportul pret-calitate. Va asteptam la Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea curelei alternatorului 1Inlocuirea curelei alternatorului 2Inlocuirea curelei alternatorului 3Inlocuirea curelei alternatorului 4Inlocuirea curelei alternatorului 5Inlocuirea curelei alternatorului 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot inlocui cureaua alternatorului? Unde in Chisinau pot inlocui cureaua alternatorului?

Aceasta lucrare poate fi efectuata in centrul nostru auto din Calea basarabiei 46. Echipa noastra este formata din profesionisti din domeniul lor, care au experienta si cunostinte vaste, si folosesc echipamente de ultima generatie pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Cat costa acest serviciu? Cat costa acest serviciu?

De regula, o astfel de munca este ieftina si variaza de la 200 de lei, specialistul va va putea spune costul final dupa ce va examina starea masinii dumneavoastra.

Cat dureaza procesul? Cat dureaza procesul?

Acest proces poate dura de la o ora pana la o jumatate de zi lucratoare. Totul aici este individual, totul depinde de cazul specific si de cantitatea de munca viitoare.

Ce semne indica necesitatea lucrarilor de reparatii? Ce semne indica necesitatea lucrarilor de reparatii?

Principalul factor care indica prezenta unei defectiuni in functionarea curelei alternatorului este un sunet necaracteristic atunci cand electricitatea masinii este incarcata. Daca apasati pedala de acceleratie in treapta neutra, se aude un zgomot de sub capota, ceea ce indica o slabire a curelei alternatorului.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png