Vezi toate serviciile

Inlocuirea curelei alternatorului

Pret: din 150 lei

Cu uzura severa si defectiuni, generatorul poate pur si simplu sa nu mai functioneze, deoarece cureaua de transmisie sa rupt. De asemenea, nu uitati ca in unele momente motivul nu consta in uzura curelei in sine, ci in componentele intregului ansamblu. In special, proprietarii de masini, in multe cazuri, se confrunta cu inlocuirea rulmentului cu role intinzatorului. Dar unele masini iau in considerare utilizarea curelelor alternatorului fara intinzator. Semnul principal de uzura este aparitia unui fluier distinctiv in timpul functionarii generatorului. Acest fluier poate fi auzit prin aplicarea unei sarcini adecvate echipamentului generator. Trebuie sa porniti aparatul de aer conditionat sau doar sa aprindeti faza scurta sau faza lunga. Apoi motorul porneste si pedala de acceleratie este apasata. Daca in acest moment se aude un fluier din compartimentul motor, cureaua este slabita. La service-ul nostru auto poti inlocui cureaua alternatorului la cel mai bun pret! De asemenea, putem inlocui fluidele sistemului de racire si rapel hidraulic sau inlocuim turbina. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot inlocui cureaua alternatorului?

Puteti inlocui cureaua alternatorului in centrul nostru auto de la Maria Dragan 1/1. Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul lor, care au o vasta experienta si cunostinte, precum si care folosesc echipamente de ultima generatie pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Cat costa inlocuirea unei curele de alternator?

Inlocuirea curelei alternatorului, de regula, este ieftina si variaza de la 200 de lei, specialistul va va putea spune costul final dupa ce va examina starea masinii dumneavoastra.

Cat timp dureaza inlocuirea unei curele de alternator?

Inlocuirea curelei de alternator poate dura de la o ora la jumatate de zi. Totul aici este individual, totul depinde de cazul specific si de cantitatea de munca viitoare.

Ce semne indica o inlocuire urgenta a curelei alternatorului?

Principalul factor care indica prezenta unei defectiuni in functionarea curelei alternatorului este un sunet necaracteristic atunci cand electricitatea masinii este incarcata. Daca apasati pedala de acceleratie in treapta neutra, se aude un zgomot de sub capota, aceasta indica o slabire a curelei alternatorului si ar trebui sa va ganditi sa o inlocuiti.

Sus