Vezi toate serviciile

Inlocuire resoare intr-o masina

Pret: din 500 lei

Un arc este un element de suspensie a vehiculului care compenseaza socurile, socurile, vibratiile care apar din cauza suprafetelor neuniforme ale drumului. Pentru a evita repararea arcurilor, este necesar sa le demontati la fiecare 15.000 km si sa le curatati cu meticulozitate de rugina si murdarie. Curata arcurile unei masini cu o carpa de smirghel si le spala in kerosen. Pentru a proteja arcurile de rugina este necesar sa le acoperiti cu vopsea cu uscare rapida inainte de a le instala. Majoritatea problemelor apar la arcurile din fata, acestea fiind adesea incarcate din cauza drumurilor accidentate si a socurilor. Daca arcul a spart, este imperativ sa inlocuiti arcurile. La indoire, arcul caroseriei masinii se inclina intr-o parte si acest lucru este considerat inacceptabil. In service-ul nostru auto puteti inlocui arcurile la un pret foarte bun! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare sunt vanzarea de anvelope, inlocuirea bateriilor, livrarea combustibilului.

Inregistrarea serviciului
Unde pot inlocui arcurile auto in Chisinau?

Atelierul nostru angajeaza profesionisti cu o vasta experienta, capabili sa va inlocuiasca arcurile cu cele de inalta calitate si in cel mai scurt timp posibil. Puteti face o programare la noi completand o aplicatie pe site sau sunand la + 373 60 336 236.

Cand trebuie inlocuite arcurile?

Daca observati prezenta urmatoarelor semne, atunci acesta este un motiv pentru a verifica sasiul masinii dvs:

  • prezenta zgomotului strain
  • partile laterale inclinate ale masinii
  • modificarea rigiditatii
  • tasarea masinii
Care este scopul unui arc intr-o masina?

Arcul este un element elastic al suspensiei masinii, conceput pentru a imparti sarcina caroseriei pe sasiu, este, de asemenea, necesar sa se asigure o miscare lina si confortabila pe tronsoane de drum neuniforme.

Ce alte servicii sunt disponibile la service-ul dvs. auto?

Service-ul nostru auto ofera si servicii precum:

  • Inlocuirea barelor stabilizatoare spate
  • Inlocuirea barelor stabilizatoare fata
  • Colaps
  • Inlocuire silent block
Sus