Inlocuirea capacului portbagajului

Capacul portbagajului masinii dumneavoastra este o parte importanta a caroseriei. Aceasta va protejeaza incarcatura de intemperii si o mentine in siguranta. Dar ce se intampla daca capacul portbagajului este deteriorat in urma unui accident. Cat costa inlocuirea capacului portbagajului? Si cat de repede o pot face meseriasii? Haideti sa ne dam seama!

Descrierea procedurii de inlocuire.

Inlocuirea capacului portbagajului este o reparatie relativ comuna, dar chiar si asa, este important sa fie efectuata de un mecanic calificat. O reparatie prost efectuata poate duce la probleme viitoare, cum ar fi faptul ca portbagajul nu se inchide corect si are scurgeri.

De ce ar trebui sa va inlocuiti capacul portbagajului?

Exista mai multe motive pentru care este posibil sa fie nevoie sa inlocuiti capacul portbagajului masinii dvs. Iata cateva dintre cele mai frecvente motive:

  • Capacul portbagajului este deteriorat. Acest lucru se poate intampla din cauza unei coliziuni, a unei daune provocate de grindina sau pur si simplu din cauza unei parcari neglijente.
  • Capacul portbagajului este ruginit. Aceasta este o problema comuna in zonele cu ierni umede si ploioase.
  • Capacul portbagajului a incetat sa se deschida sau sa se inchida normal. Acest lucru se poate datora unei probleme la nivelul zavorului, balamalelor sau distantierelor.

Inlocuirea capacului portbagajului masinii dvs. are o serie de beneficii. Iata cateva dintre cele mai importante beneficii:

  • Fiabilitatea. Un capac de portbagaj nou va fi fiabil si va contribui la pastrarea incarcaturii in siguranta si securitate.
  • Protectie impotriva intemperiilor. Un nou capac de portbagaj va va ajuta sa va pastrati incarcatura uscata si protejata de intemperii.
  • Stil. Un nou capac de portbagaj poate imbunatati aspectul masinii dvs. si o poate face mai atractiva pentru potentialii cumparatori in viitor.

Nu sunteti sigur unde sa va inlocuiti capacul portbagajului pentru ca pretul sa nu fie prea mare? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

In cazul in care capacul portbagajului masinii dumneavoastra este deteriorat sau trebuie inlocuit, este important ca acest lucru sa fie facut de un mecanic calificat.

La service-ul auto Anvelopele dispunem de toate uneltele si instrumentele necesare pentru o inlocuire de calitate a capacului portbagajului masinii dumneavoastra. Doar la service-ul auto Anvelopele va fi inlocuita atat de repede si calitativ!

Aveti nevoie de o inlocuire a capacului portbagajului la masina dumneavoastra, dar sunteti ingrijorat de pret? Pentru a afla pretul de inlocuire a capacului, sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea capacului portbagajului 1Inlocuirea capacului portbagajului 2Inlocuirea capacului portbagajului 3Inlocuirea capacului portbagajului 4Inlocuirea capacului portbagajului 5Inlocuirea capacului portbagajului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png