Vezi toate serviciile

Ulei Volkswagen de motor comanda in Republica Moldova

Descoperiti in magazinul nostru online o gama ampla de uleiul Volkswagen pentru motor . Aceasta marca comerciala a castigat demult o imensa faima si este iubita de milioane de automobilisti din toata lumea . Pentru calitatea uleiurilor de motor atasate in sortiment, noi dam asigurare, deoarece cumparam numai produse originale de calitate superioara.

Uleiul Volkswagen de motor sintetic are stadiu marit de adaptabilitate la temperatura. Aceasta e o decizie perfecta pentru un motor ce lucreaza la temperaturi minime si maxime. Caracteristicile uleiului artificial includ:performanta inalta la temperaturi mici;coeficient redus de frecare;evaporare mica;oxidativa inalta si stabilitate termica;indice de vascozitate ridicate.

Uleiul pentru motor semi-artificial atrage prin universalitatea sa si e potrivit pentru aproximativ orice model de motor. Uleiul semi-sintetic are nivel mai scazut de aditivi si vascozitate mai slaba.

Uleiurile pentru motor anorganice sunt potrivite pentru automobilile cu motoare ce nu pretind la intretinere deosebita. Aceasta e o optiune buna si convenabila pentru autovehiculele de generatie mai veche .

Ce ulei de motor sa alegi?

Pentru a selectiona lubrifiantul acceptabil, trebuie sa stiti:kilometrajul masinei, anotimpul si gradul de vascozitate, tipul de motor cu ardere interioara . Aiesta informatie poate fi gasita in actul specificatiilor tehnice a masinii sau predati alegerea specialistilor nostri. Achizitionati chiar acum si bucurativs de toate avantajele valabile in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem mereu gata sa va surprindem cu servicii de buna calitate, preturi atragatoare si reduceri profitabile .

Sus