Ulei Volkswagen de motor comanda in Republica Moldova

Descoperiti in magazinul nostru online o gama ampla de uleiul Volkswagen pentru motor. Aceasta marca comerciala a castigat demult o imensa faima si este iubita de milioane de automobilisti din toata lumea. Pentru calitatea uleiurilor de motor atasate in sortiment, noi dam asigurare, deoarece cumparam numai produse originale de calitate superioara.

Uleiul Volkswagen de motor sintetic are stadiu marit de adaptabilitate la temperatura. Aceasta e o decizie perfecta pentru un motor ce lucreaza la temperaturi minime si maxime. Caracteristicile uleiului artificial includ: performanta inalta la temperaturi mici; coeficient redus de frecare; evaporare mica; oxidativa inalta si stabilitate termica; indice de vascozitate ridicate.

Uleiul pentru motor semi-artificial atrage prin universalitatea sa si e potrivit pentru aproximativ orice model de motor. Uleiul semi-sintetic are nivel mai scazut de aditivi si vascozitate mai slaba.

Uleiurile pentru motor mineral Volkswagen sunt potrivite pentru automobilile cu motoare ce nu pretind la intretinere deosebita. Aceasta e o optiune buna si convenabila pentru autovehiculele de generatie mai veche.

Ce ulei VW de motor sa alegi?

Pentru a selectiona lubrifiantul acceptabil, trebuie sa stiti: kilometrajul masinei, anotimpul si gradul de vascozitate, tipul de motor cu ardere interioara . Aiesta informatie poate fi gasita in actul specificatiilor tehnice a masinii sau predati alegerea specialistilor nostri. Achizitionati chiar acum si bucurativs de toate avantajele valabile in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem mereu gata sa va surprindem cu servicii de buna calitate, preturi atragatoare si reduceri profitabile.

Avantajele și dezavantajele uleiului Volkswagen Avantajele și dezavantajele uleiului Volkswagen

Principalele avantaje sunt:

  • Reduce zgomotul de fundal atunci când motorul este pornit.
  • Bună protecție a centralei electrice în modul de suprasarcină extremă.
  • Prelungește durata de viață a motorului.
  • Protejează împotriva formării calcarului, coroziunii.
  • Performanță ridicată de spălare.
  • Înmuiere moale a calcarului.
  • Minus un număr mare de produse surogat, dar nu la noi. Fiecare lot este verificat pentru certificate și în laborator.
Cum sa comanzi uleiuri de motor Volkswagen de pe site-ul tau? Cum sa comanzi uleiuri de motor Toyota de pe site-ul tau? Cum sa comanzi uleiuri de motor Volkswagen de pe site-ul tau? Cum sa comanzi uleiuri de motor Toyota de pe site-ul tau?


Pentru a achizitiona uleiuri de motor Volkswagen, trebuie doar sa lasati o cerere pe site-ul nostru sau sa contactati direct departamentul de vanzari la + 373 68 257 576. Suntem intotdeauna gata sa oferim produse de calitate la preturi accesibile.

 

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png