Inlocuirea butucului intr-o masina

Pret: din 750 lei

Rulmentii sunt piese esentiale pentru o functionare buna a unui vehicul si au un impact de la performanta eficienta pana la siguranta in timpul conducerii. Prin urmare, este indicata o revizuire frecventa a acestui sistem. La fel si o intretinere preventiva care include evident si schimbarea butucului rotii.

Cauzele care duc la schimbarea butucului

Butucul rotii, suportul de frana cu disc sau tambur in care sunt fixate suruburile sau piulitele rotii este destinat sa faca ca articulatia homocinetica sa transmita cuplul rotilor vehiculului si sa-l puna in miscare.

Aceasta este o componenta fundamentala pentru siguranta circulatiei si, chiar daca are o durata de viata mai lunga, o serie de probleme pot deteriora butucul rotii, precum lovituri, caderi in gauri sau denivelari ale drumului si infiltrarea apei de catre traficul in zone inundate.

Schimbarea butucului in Chisinau

Cand piesa este deteriorata sau incepe sa prezinte semne de uzura prematura, aceasta va afisa, de obicei, unele semne de avertizare sau simptome care pot fi recunoscute cu usurinta de profesionistii in reparatii auto din echipa Anvelopele.md. Astfel, se observa urmatoarele defectiuni:

  • Zgomot care vine din zona anvelopei/rotilor
  • Volanul vibreaza sau pare a fi slabit
  • Anvelopa/roata se leagana cand vehiculul este suspendat
  • Rotile scot un sunet din ce in ce mai mare de clic-clic atunci cand se rotesc

Cum se face testul butucului rotii?

Pentru a fi sigur de calitatea serviciului de schimbarea butucului Chisinau, puteti efectua un test pentru a vedea daca inlocuire butuc roata in Chisinau, de catre echipa noastra a avut succes. Pentru a face acest lucru, pur si simplu pompati pedala de frana pentru ca placutele sa se mute pe rotor. Apoi, cu masina in miscare, fiti constient de orice zgomot anormal sau dificultati la franare.Autoservice Chisinau, Anvelopele.md, ofera servicii de schimbarea butucului la pret avantajos. Iar pe langa experienta profesionistilor nostri, investim in echipament de ultima generatie, organizare, management al calitatii (de la serviciul clienti pana la gestionarea deseurilor).

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Schimbarea butucului 1Schimbarea butucului 2Schimbarea butucului 3Schimbarea butucului 4Schimbarea butucului 5Schimbarea butucului 6
Inregistrarea serviciului
Cat costa inlocuirea unui hub? Cat costa inlocuirea unui hub?

Costul acestui serviciu poate varia foarte mult in functie de complexitatea reparatiei, in medie el variaza de la 750 de lei, pentru informatii mai specifice, va rugam sa sunati la + 373 60 336 236.

De unde stii cand este timpul sa schimbi aceasta parte? De unde stii cand este timpul sa schimbi aceasta parte?

Daca ati identificat cel putin unul dintre urmatoarele semne: o usoara lovitura cand conduceti pe teren accidentat, uzura neuniforma a anvelopelor, masina ocoleste drumul, atunci trebuie neaparat sa va ganditi sa vizitati un atelier de reparatii auto, deoarece ignorarea acestor semne este plina de rezultate dezamagitoare.

De ce ar trebui schimbate butucii? De ce ar trebui schimbate butucii?

Inlocuirea butucului se efectueaza pentru a asigura deplasarea in siguranta pe drumuri si pentru a fixa in siguranta rotile. Inlocuirea prematura a butucului poate provoca blocarea rotii, ceea ce se poate transforma intr-un accident teribil.

Ce alte servicii de reparare a trenului de rulare puteti oferi? Ce alte servicii de reparare a trenului de rulare puteti oferi?

Reparatia sasiului poate include urmatoarele servicii:

  • Inlocuirea articulatiei sferice
  • Inlocuirea parghiei
  • Inlocuirea bucsei stabilizatorului
  • Inlocuire arc suspensie
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png