Vezi toate serviciile

Inlocuirea butucului intr-o masina

Pret: din 750 lei

Rulmentul rotii este responsabil pentru rotirea uniforma si lina a rotilor. In timpul miscarii, acest element suporta sarcini foarte grave. De aceea, pentru a oferi cea mai mare rezistenta, este realizat din materiale rezistente. Cel mai adesea, problemele incep sa apara dupa 110-130 mii de kilometri. Aparitia problemelor cu rulmentul butucului poate fi afectata de diversi factori:pierderea etanseitatii, functionarea pe termen lung si uzura normala, instalarea necorespunzatoare. De asemenea, strangerea excesiva in timpul instalarii poate accelera defectarea rulmentului rotii. Un simptom al unei defectiuni poate fi un zumzet care apare in zona rotilor. Cel mai adesea, se ridica sau dispare la viraj. Putem efectua aceasta procedura la un pret accesibil! Avem o echipa de specialisti care vor face totul eficient si rapid. Avem si alte servicii, precum:montaj si reparatii senzori presiune anvelope, diagnosticare computerizata a trenului de rulare, indreptare roti si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se poate inlocui un hub intr-o masina?

Poti schimba butucul masinii la service-ul auto Anvelopele.md, acest atelier de reparatii auto ofera servicii de inalta calitate si de incredere la cele mai accesibile preturi din Moldova. Puteti face o programare la specialistii acestui serviciu sunand la + 373 60 336 236.

De unde stii cand este timpul sa schimbi hub-ul?

Daca ati identificat cel putin unul dintre urmatoarele semne:o usoara lovitura cand conduceti pe teren accidentat, uzura neuniforma a anvelopelor, masina ocoleste drumul, atunci trebuie neaparat sa va ganditi sa vizitati un atelier de reparatii auto, deoarece ignorarea acestor semne este plina de rezultate dezamagitoare.

De ce ar trebui schimbate butucii?

Inlocuirea butucului se efectueaza pentru a asigura deplasarea in siguranta pe drumuri si pentru a fixa in siguranta rotile. Inlocuirea prematura a butucului poate provoca blocarea rotii, ceea ce se poate transforma intr-un accident teribil.

Ce alte servicii de reparare a trenului de rulare puteti oferi?
Sus