Diagnosticare reglaj carburator

Pret: din 500 lei

Un carburator este acea componenta a motorului care controleaza amestecul de combustibil si oxigen livrat motorului dumneavoastra. Amestecul trebuie sa fie efectuat corect pentru ca motorul sa functioneze bine. In cazul cand este nivelul combustibilului este scazut si motorul „functioneza slab”, iar in cazul cand nivelul combustibilului este mare si motorul „functioneaza din putere”. Oricare din aceste doua situatii nu este favorabila pentru masina dumneavoastra, si de aceea ar trebui sa aduceti automobilul la auto service-ul nostru de reparatie carburator Chisinau, daca credeti ca exista o problema.

Probleme comune ale carburatorului

Sunt mai multe probleme care ar putea aparea de la carburator. Din cauza faptului ca, carburatorul se gaseste in cele mai multe cazurile in masinile cu anul de productie mai vechi, deteriorarea acestuia se efectueaza anume din cauza uzurii autovehiculului. Pret reparatie carburator poate fi foarte mare daca nu actionati la timp, astfel ca sugestia noastra este ca trebuie sa efectuati un reglaj carburator, pentru a identifica si diagnostica problema. Acest lucru trebuie sa-l efectuati doar cu ajutorul unui mecanic-specialist carburator, din echipa noastra. Mai jos va prezentam cateva probleme asociate cu carburatorul:

  • Pornire grea – amestecul de aer si combustibil pe care il controleaza carburatorul este important pentru ca masina sa functioneze si cu atat mai important pentru ca masina sa porneasca. Daca acest amestec este incorect atunci cand incercati sa porniti vehiculul, poate duce adesea la probleme de pornire.
  • Fum negru la evacuare – acesta poate fi un semn ca vehiculul „functioneaza din putere” si iroseste combustibil. Acest lucru poate duce la probleme legate de performanta vehiculului si de economia de combustibil. Carburatorul poate furniza prea mult combustibil.
  • Incalzirea sau supraincalzirea – aceste doua semne ale problemelor cu carburatorul, sunt adesea asociate cu posibile scurgeri ale carburatorului sau conductei de combustibil, ceea ce duce apoi la „functionarea slaba” a vehiculului.

Reparatie carburator

Vehiculele echipate cu carburatoare se bazeaza pe acestea pentru a functiona corect. Sunt o piesa vitala a motorului si pot fi destul de complicat de reparat. Discutati cu un mecanic de carburator de la Anvelopele.md pentru o opinie de specialitate si diagnosticare carburator.

De ce sa alegeti Anvelopele.md pentru serviciile de reparatie a carburatorului?

Anvelopele.md este un auto-service din Chisinau cu experienta in serviciile de reparatie auto. Chiar daca exista o mica problema sau aveti nevoie de reconstructia capitala a carburatorului, suntem echipa profesionista de mecanici care poate rezolva orice problema.

Mecanicii nostri sunt priceputi sa depaneze si sa repare o mare varietate de probleme legate de sistemul de combustibil in legatura cu carburatoarele. Mecanicii nostri de reparare a carburatoarelor pot rezolva problemele cu carburatorul vehiculului dumneavoastra rapid si eficient, precum si la un pret corect.

Repararea corecta a carburatorului este cheia pentru longevitatea vehiculului dumneavoastra. Avem masinile potrivite pentru a efectua reglaj carburator profesional. Nu ezitati sa ne sunati! + 373 60 336 236! Spuneti-ne ce se intampla cu carburatorul masinii dumneavoastra si il vom curata cat mai curand posibil.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatie carburator 1Reparatie carburator 2Reparatie carburator 3Reparatie carburator 4Reparatie carburator 5Reparatie carburator 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova se poate repara un carburator auto? Unde in Moldova se poate repara un carburator auto?

In atelierul nostru de pe Calea basarabiei 46 executam lucrari de reparatii carburatoare auto. Suntem pregatiti sa oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Cat costa reparatia unui carburator auto? Cat costa reparatia unui carburator auto?

Preturile pentru lucrarile auto depind de gradul de complexitate al lucrarii viitoare. Pentru a forma pretul final, este necesar sa se efectueze o inspectie si sa se estimeze cantitatea de munca de facut.

Care este functia unui carburator intr-o masina? Care este functia unui carburator intr-o masina?

Functia principala a carburatorului este de a instala o unitate de comunicare in sistemul de alimentare al unui motor cu ardere interna intr-o masina si este, de asemenea, conceput pentru a pregati un amestec combustibil prin amestecarea combustibilului lichid cu aer.

Cum sa intelegeti ca exista defectiuni la carburator? Cum sa intelegeti ca exista defectiuni la carburator?

Semnele unui carburator prost sunt urmatoarele:

  • motorul nu functioneaza la putere maxima
  • teava de evacuare este zgomotoasa si scoate fum inchis
  • bujii acoperite cu un strat de culoare inchisa
  • consum crescut de combustibil
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png