Inlocuirea garniturii de ulei a transmisiei auto

Garniturile de ulei ale unui autovehicul sunt consumabile, este doar o chestiune de timp pana cand se uzeaza si nu mai pot fi reparate. Garnitura de ulei este proiectata pentru 120-160 de mii de km. rulati, dar chiar si asa este foarte important sa urmariti orice scurgere de ulei, de fapt, transmisia automata este un sistem foarte complex, ruperea unui element al sistemului va duce la reactii in lant, la uzura si deteriorarea sistemelor adiacente. De asemenea, complexitatea tehnologica face ca fara un echipament profesional si specializat, repararea sau inlocuirea garniturii de ulei de transmisie sa fie o procedura extrem de dificila.

De ce aveti nevoie de o inlocuire a garniturii de ulei pentru transmisie automata?

Deci, cum va puteti da seama daca o garnitura de ulei este uzata? Simptomele principale sunt:

  • Zgomote anormale, vibratii, dificultati in schimbarea treptelor de viteza la viteze medii;

  • Urme de ulei pe sol dupa o perioada lunga de inactivitate.

Dupa cum va puteti imagina, o inlocuire a garniturii de ulei a cutiei de viteze cu transmisie automata este o procedura importanta si regulata. Daca problemele cu garniturile de ulei ale transmisiei automate sunt ignorate, subsistemele transmisiei se pot uza, iar daca apar probleme critice, va trebui sa efectuati o diagnosticare si o reparatie completa a transmisiei automate, chiar daca v-ati putea multumi cu o simpla inlocuire a garniturii de ulei si a uleiului.

Ce ar trebui sa faceti daca descoperiti o problema?

Daca descoperiti aceste probleme, ar trebui sa efectuati urgent diagnosticarea si sa procedati la garnitura si inlocuirea uleiului. Nu merita sa provoci un accident pe sosea si sa risti integritatea masinii tale, trebuie sa fii de acord ca este neplacut sa platesti jumatate din pretul unei masini noi pentru repararea unui lucru care ar fi putut fi evitat prin schimbarea regulata a uleiului. In loc sa regretati in viitor, mai bine contactati acum profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat sa va inlocuiti garnitura de ulei a arborelui de transmisie, dar sunteti ingrijorat de pret? La Anvelopele Auto Service, meseriasii nostri sunt gata sa va serveasca masina in mod profesionist la un pret scazut. Pentru a afla cat costa inlocuirea garniturii de ulei a transmisiei automate, sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea garniturii de ulei a transmisiei 1Inlocuirea garniturii de ulei a transmisiei 2Inlocuirea garniturii de ulei a transmisiei 3Inlocuirea garniturii de ulei a transmisiei 4Inlocuirea garniturii de ulei a transmisiei 5Inlocuirea garniturii de ulei a transmisiei 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png