Inlocuirea scripetelui arborelui cotit

Polita arborelui cotit este un dispozitiv cu discuri conceput pentru a atenua vibratiile dintre arborele cotit si dispozitivul de fixare. Polia este un disc metalic cu un amortizor din cauciuc pentru a atenua vibratiile, uneori cu un singur strat de cauciuc, alteori cu mai multe straturi.

Cea mai frecventa problema a scripetelui este deteriorarea cauciucului in timpul iernii. Frigul cristalizeaza cauciucul, ceea ce il face extrem de fragil, iar intrucat arborele cotit este elementul de rotatie al masinii, pe scripete se genereaza caldura din cauza fortei de frecare. Fluctuatiile de temperatura pot provoca craparea si ruperea cauciucului, ceea ce duce la deteriorarea sistemelor de legatura ale masinii. Pentru a preveni acest lucru, trebuie sa cunoasteti semnele de uzura a scripetilor.

Cum stiti daca aveti nevoie de inlocuirea unei scripete de arbore cotit?

Exista semne specifice care indica necesitatea inlocuirii:

  • Scurgeri de lichid de sub garniturile de ulei ale arborelui cotit.

  • Vibratii crescute ale motorului si ale altor parti ale vehiculului, in special la pornire si la oprire, cand energia initiala este transferata arborelui cotit si inertia face ca componentele vehiculului sa se opreasca.

Daca problema nu este rezolvata la timp, aceasta poate duce la deteriorarea elementelor auxiliare ale masinii, cum ar fi unitatea de putere, sistemul de franare sau chiar la deteriorarea motorului.

Este mai bine sa nu creezi accidente si sa lasi la voia intamplarii buna functionare a masinii tale, in schimb, contacteaza profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea scripetelui arborelui cotit, dar sunteti ingrijorat de pret? Garajul nostru va va oferi preturi rezonabile si profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru a afla cat costa inlocuirea scripetelui arborelui cotit. Sau vizitati atelierul nostru din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea scripetelui arborelui cotit 1Inlocuirea scripetelui arborelui cotit 2Inlocuirea scripetelui arborelui cotit 3Inlocuirea scripetelui arborelui cotit 4Inlocuirea scripetelui arborelui cotit 5Inlocuirea scripetelui arborelui cotit 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png