Inlocuirea acumulatorului auto

Pret: din 500 lei

Masina dumneavoastra intampina probleme la pornire? Cu siguranta este timpul pentru schimbarea bateriei auto. Bateria masinii este o parte fundamentala, deoarece furnizeaza energie pentru pornirea vehiculului si pentru alte dispozitive electronice instalate in acesta. Cu toate acestea, bateria are o viata utila, iar durata de viata a acesteia poate fi destul de imprevizibila.

Cat dureaza o baterie de masina?

In dependenta de modul in care aveti grija de bacteria auto, timpul estimate de functionare este de 2 pana la 4 ani.

Lasarea farurilor si a radiourilor aprinse pentru o perioada lunga de timp, in mod inutil, este unul dintre cele mai frecvente motive pentru descarcare. De asemenea, parasirea masinii pentru o perioada lunga de timp, fara a porni din cand in cand, este un alt motiv pentru care piesa sa se descarce.

Totusi, chiar si luand anumite masuri de precautie, bateria poate prezenta daune ireversibile, ceea ce o impiedica sa dobandeasca orice incarcare, iar inlocuire baterie auto este inevitabila.

Inlocuirea bateriei auto

Cum stiti daca bateria trebuie inlocuita?

Exista cateva semne care pot indica faptul ca bateria trebuie inlocuita, cum ar fi:

 • A incetat sa functioneze si are scurgeri de lichid in partea de sus a piesei;
 • Pe bordul masinii, exista un indiciu ca bateria este descarcata;
 • In functie de utilizare, pornirea dureaza mai mult decat este necesar;
 • Luminile si aparatele precum radiourile si aparatele de aer conditionat se estompeaza, se defecteaza sau nu functioneaza.

Daca masina prezinta astfel de semne, cel mai bine este sa fii atent si sa te pregatesti sa schimbi bateria masinii. Puteti aduce masina la atelirul nostru, Anvelopele.md. Mecanicii nostri vor efectua inlocuirea bateriei auto la fata locului.

Masuri de precautie pentru a prelungi durata de viata a bateriei auto

Exista cateva actiuni care pot fi intreprinse pentru a asigura o durata mai lunga de viata a bateriei masinii dumneavostra, cum ar fi:

 • Evitati sa lasati masina stationata pentru o perioada lunga de timp in mod ideal, cel putin o data pe saptamana, parcurge cativa kilometri.
 • Evitati utilizarea partii electrice a masinii mai multe ore la rand, daca aceasta este oprita.
 • Opriti farurile odata cu oprirea masinii.

Puteti identifica ca durata de viata a bateriei masinii se apropie de sfarsit atunci cand pornirea masinii nu functioneaza asa cum ar trebui: este posibil sa auziti sunetul si viteza demarorului, dupa rotirea cheii, cand acestea sunt in mod normal mai lente.

Pentru a fi siguri de servicii profesionale de inlocuirea baterii auto Moldova, alegeti echipa noastra cu incredere. De asemenea va oferim un service auto mobil, oricand aveti nevoie. Anvelopele.md ofera servicii de inlocuire baterii auto Chisinau preturi accesibile pentru fiecare client.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea bateriei auto 1Inlocuirea bateriei auto 2Inlocuirea bateriei auto 3Inlocuirea bateriei auto 4Inlocuirea bateriei auto 5Inlocuirea bateriei auto 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot inlocui bateria intr-o masina? Unde in Chisinau pot inlocui bateria intr-o masina?

Serviciul nostru auto 24/7 ofera servicii de inlocuire a bateriilor auto. Suntem situati pe strada Calea basarabiei 46, ne puteti contacta telefonic + 373 60 336 236.

Cum stiu daca am o problema cu bateria? Cum stiu daca am o problema cu bateria?

Principalele semne care indica o defectiune a bateriei:

 • dificultate la pornirea bateriei
 • culoare electrolit intunecata
 • umflarea bateriei
 • deteriorarea externa a bateriei
Cat de des trebuie sa schimbi bateria? Cat de des trebuie sa schimbi bateria?

De regula, speranta medie de viata a unei baterii clasice este de 3-4 ani de functionare activa. Cu toate acestea, multe depind de responsabilitatea proprietarului masinii, cu o utilizare adecvata si o inspectie regulata, poate dura mai mult de 5-6 ani.

De unde stii cand trebuie incarcata bateria? De unde stii cand trebuie incarcata bateria?

Valoarea optima a tensiunii din baterie este de 12,6 V. Daca valoarea tensiunii din bateria masinii este mai mica de 12 V, aceasta indica o nevoie urgenta de a va reincarca masina.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png