Vezi toate serviciile

Inlocuirea bateriei auto

Pret: din 500 lei

Bateria are o durata de viata limitata. In timp, se defecteaza si devine necesara inlocuirea bateriei. Daca demarorul intampina dificultati in rotirea arborelui cotit la pornirea motorului, atunci incercati sa reincarcati bateria inainte de a merge sa cumparati una noua. Este necesar sa nu uitam de termenul de baterii moderne. Termenul mediu este de 2-4 ani. Daca varsta bateriei se apropie de aceasta valoare sau o depaseste, atunci ar trebui sa va ganditi sa o inlocuiti. In primul rand, inainte de a inlocui bateria, trebuie sa va asigurati ca sistemul de aprindere al vehiculului functioneaza. Daca ceva nu functioneaza sau nu functioneaza, atunci chiar si cu o baterie de masina functionala, vor exista dificultati chiar si la pornirea motorului. Pentru a determina cu exactitate starea bateriei, se foloseste un dop de sarcina. Masuratorile cu acest dispozitiv sunt efectuate dupa ce bateria masinii este complet incarcata. Echipa noastra de service auto are o echipa de profesionisti care va vor face un inlocuitor rapid si, cel mai important, de inalta calitate. Avem la dispozitie si alte servicii precum:inlocuirea bobinelor de aprindere, repararea starterului, montarea sistemelor de consum de combustibil si multe alte servicii. Daca aveti intrebari, va rugam sa sunati la +37368257576.

Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau pot inlocui bateria intr-o masina?

Serviciul nostru auto 24/7 ofera servicii de inlocuire a bateriilor auto. Suntem situati pe strada Maria Dragan 1/1, ne puteti contacta telefonic + 373 60 336 236.

Cum stiu daca am o problema cu bateria?

Principalele semne care indica o defectiune a bateriei:

  • dificultate la pornirea bateriei
  • culoare electrolit intunecata
  • umflarea bateriei
  • deteriorarea externa a bateriei
Cat de des trebuie sa schimbi bateria?

De regula, speranta medie de viata a unei baterii clasice este de 3-4 ani de functionare activa. Cu toate acestea, multe depind de responsabilitatea proprietarului masinii, cu o utilizare adecvata si o inspectie regulata, poate dura mai mult de 5-6 ani.

De unde stii cand trebuie incarcata bateria?

Valoarea optima a tensiunii din baterie este de 12,6 V. Daca valoarea tensiunii din bateria masinii este mai mica de 12 V, aceasta indica o nevoie urgenta de a va reincarca masina.

Sus