Diagnosticarea motorului cu ajutorul unui endoscop

O inspectie endoscopica a motorului este o procedura profesionala care va permite sa evaluati starea motorului dumneavoastra fara a fi nevoie de o dezasamblare completa. Mai jos vom analiza beneficiile utilizarii acestui instrument pentru a identifica eventualele probleme ale motorului dumneavoastra. 

Ce implica o verificare endoscopica a motorului?

Diagnosticarea motorului cu ajutorul unui endoscop presupune utilizarea unui instrument specializat echipat cu o camera mica si o sursa de lumina. Acest instrument este introdus in motor prin anumite puncte de acces, ceea ce va permite sa efectuati o inspectie vizuala detaliata a componentelor interne, fara a fi nevoie de o dezasamblare completa. Imaginile in timp real produse de endoscop ofera mecanicilor o vedere completa a zonelor greu accesibile din interiorul motorului.

Ce probleme poate detecta un endoscop atunci cand inspecteaza un motor?

Diagnosticarea motorului cu ajutorul unui endoscop poate detecta o varietate de probleme ale motorului, printre care:

  • Identificarea potentialelor scurgeri de ulei.
  • Inspectarea cilindrilor cu un endoscop pentru a evalua starea carcasei.
  • Evaluarea capacitatii de intretinere a inelelor de piston.
  • Verificarea supapelor si a scaunelor supapelor.
  • Detectarea produselor de uzura ascunse.
  • Diagnosticarea problemelor legate de cureaua de distributie.

De ce sa verifici motorul cu un endoscop la Anvelopele?

Diagnosticarea motorului cu ajutorul endoscopului este o procedura extrem de precisa care ii ajuta pe tehnicieni sa detecteze si sa elimine eventualele probleme ale motorului. Iar cel mai rapid si convenabil mod de a efectua o verificare a motorului cu endoscopul este in service-ul auto Anvelopele! Maestrii nostri au o experienta si cunostinte vaste in utilizarea diferitelor instrumente pentru diagnosticarea masinilor. Daca aveti nevoie sa verificati motorul cu un endoscop la un pret scazut, nu trebuie sa mai cautati. Pentru ca in service-ul nostru auto veti gasi cel mai mic cost de diagnosticare a motorului din tot Chisinaul. Doar sunati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea motorului cu ajutorul unui endoscop 1Diagnosticarea motorului cu ajutorul unui endoscop 2Diagnosticarea motorului cu ajutorul unui endoscop 3Diagnosticarea motorului cu ajutorul unui endoscop 4Diagnosticarea motorului cu ajutorul unui endoscop 5Diagnosticarea motorului cu ajutorul unui endoscop 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png