Vopsirea jantelor auto

Pret: din 500 lei

In timpul functionarii vehiculului dvs., jantele acestuia sunt expuse in timp la diferite influente din cauza unor factori externi precum vremea rea. Exista zgarieturi minore si deteriorari ale vopselei de pe discuri.

Exista mai multe modalitati de a scapa de astfel de necazuri: cumparati discuri noi sau vopsiti pe cele existente. Vopsirea discurilor in acest caz pare a fi de preferat, deoarece acest serviciu va va costa mai putin si va va economisi costurile financiare, spre deosebire de cumpararea de discuri noi.

Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate inalta si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Vopsirea jantelor 1Vopsirea jantelor 2Vopsirea jantelor 3Vopsirea jantelor 4Vopsirea jantelor 5Vopsirea jantelor 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Chisinau se ofera servicii de vopsit jante? Unde in Chisinau se ofera servicii de vopsit jante?

Serviciile de reparare a discurilor auto sunt disponibile in serviciul nostru auto Anvelopele.md. Ne bucuram mereu de clienti noi si suntem gata sa oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Cat costa sa vopsesti jantele de masina? Cat costa sa vopsesti jantele de masina?

Costul vopsirii rotilor pentru o masina depinde de multi factori. Costul final este afectat de numarul de roti pe care doriti sa le vopsiti, precum si de dimensiunea acestor roti.

Cat dureaza vopsirea jantelor? Cat dureaza vopsirea jantelor?

Mai multi factori pot afecta durata procesului de vopsire a rotii. De regula, acest proces poate dura pana la 2 zile lucratoare, in functie de ceea ce doriti sa primiti in cele din urma.

De ce vopsesc rotile? De ce vopsesc rotile?

Vopsirea rotilor este efectuata pentru ingrijirea si protejarea rotilor masinii de influentele mediului si de orice daune care apar in timpul utilizarii masinii.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png