Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Triangle

Anvelopele Triangle au intrat pe piata asiatica in 1976. Cu toate acestea, au castigat rapid inimile soferilor din alte parti ale lumii si sunt acum folosite de oameni din peste 130 de tari din intreaga lume. Produsele acestui brand sunt apreciate in primul rand pentru calitate inalta si prelucrare atenta, care garanteaza confort si siguranta in fiecare zi, indiferent de conditiile drumului.

Daca sunteti interesat de anvelope dovedite si de incredere, atunci ofertele prezentate de companie se pot dovedi a fi cele mai bune solutii din punct de vedere obiectiv. Producatorul lor depune toate eforturile pentru a se asigura ca sunt caracterizate in cel mai bun mod posibil. De aceea, cauciucul este apreciat in primul rand pentru manopera sa excelenta, care se reflecta in aderenta corecta a masinii cu suprafata, virajele fara probleme si conducerea confortabila atat iarna, cat si vara. Alegeti anvelopele Triangle disponibile pe Anvelopele.md si vedeti singur cat de mult puteti obtine efectiv din ele.

Anvelope de vara Triangle

Nu exista nicio indoiala ca anvelopele de vara Triangle sunt un exemplu excelent al modului in care poti combina calitatea excelenta cu un pret bun. Ei ofera tot ceea ce dumneavoastra, ca client exigent, ati putea avea nevoie si pentru bani putini.

Toata lumea stie ca aceste anvelope functioneaza cel mai bine din primavara pana in toamna. Sunt echipate cu un compus care, la temperaturi peste +7 °C, ofera proprietatile dorite: flexibilitate suficienta si duritate a benzii de rulare. Cand temperatura scade sub prag, produsul pierde acesti parametri si se intareste, reducand semnificativ aderenta la sol. Articolele ieftine pe care le puteti gasi in magazinul nostru online vor satisface toate asteptarile dumneavoastra. Nu ezitati si comandati astazi anvelopele de vara Triangle pentru a garanta rapid cele mai bune conditii posibile de rulare in orice moment al anului sau al zilei.

Anvelope de iarna Triangle

Factorul decisiv pentru proprietatile de tractiune ale anvelopelor de iarna Triangle este temperatura. La urma urmei, daca temperatura medie zilnica scade sub +7 ° C, aceasta inseamna o nevoie urgenta de a inlocui tipul de agent de cauciuc.

Iarna, cel mai important lucru este tractiunea buna in conditii de drum extrem de nefavorabile si siguranta soferului si a pasagerilor masinii. Unitatile descrise sunt realizate dintr-un amestec diferit fata de optiunile pentru perioada calda. Acest lucru permite anvelopei sa ramana moale chiar si la temperaturi cu mult peste 0°C.

Elementele se pot uza mai repede atunci cand sunt expuse la caldura sau caldura. Iar manevrarea lor poate oferi vehiculului o senzatie de plutire la viraje. In ultimii ani, cand in Republica Moldova iernile au devenit mai blande, se acorda din ce in ce mai multa atentie constructiei anvelopelor de iarna Triangle pentru indepartarea apei si a namolului.

Una peste alta, nu poti gresi daca comanzi aceste produse. Si o poti face prin noi cu un beneficiu real pentru bugetul tau!

Anvelope Triangle All Season

Avantajele optiunilor de vara si de iarna combina anvelopele pentru toate anotimpurile Triangle. Din punct de vedere al stiintei materialelor, aceasta este o sarcina foarte dificila din cauza compozitiei diferite utilizate in produsele elastice pentru caldura si frig.

Inevitabil, performanta in toate anotimpurile este arta compromisului in selectarea parametrilor pentru a oferi utilizatorilor performanta dorita pe o gama larga de temperaturi si conditii de drum. Inutil sa spun ca, cu cat volumul inclus este mai mare, cu atat este mai dificila sarcina de a dezvolta amestecul optim. Numai cei mai buni producatori de anvelope din lume cu o baza tehnologica adecvata pot face fata.

Cele mai bune anvelope sunt disponibile in magazinul nostru online. Sute de clienti multumiti au confirmat deja acest lucru!

De ce anvelope de vara Triangle? De ce anvelope de vara Triangle?

Anvelopele de vara Triangle au castigat rapid o mare publicitate nu numai acasa, ci si in strainatate. Printre principalele avantaje trebuie remarcate parametrii excelenti de condus, aderenta sporita pe suprafata drumului, precum si un pret redus.

Care este diferenta dintre anvelopele de iarna Triangle si anvelopele de vara? Care este diferenta dintre anvelopele de iarna Triangle si anvelopele de vara?

Principala discrepanta este modelul benzii de rulare, iarna este mult mai adanc. Acest lucru va permite sa cresteti caracteristicile de conducere, aderenta pe drumurile inzapezite si alunecoase si, de asemenea, va permite sa eliminati umezeala si zapada din zona de contact.

Стоит ли покупать всесезонные шины Triangle? Стоит ли покупать всесезонные шины Triangle?

Anvelopele triunghi pentru toate anotimpurile trec prin mai multe etape de testare inainte de a fi vandute, dezvoltarea se realizeaza folosind tehnologii avansate. Toate anvelopele respecta standardele si cerintele internationale si au, de asemenea, un certificat de calitate. oportunitatea acestei achizitii nu ridica intrebari.

Ce alternative exista la brandul Triangle? Ce alternative exista la brandul Triangle?

Ca alternativa, putem oferi anvelope ale unor marci precum:

  • Kelly
  • Petlas
  • Aufine
  • Satoya

De asemenea, va puteti familiariza cu intreaga gama de anvelope pentru camioane prezentata pe site-ul nostru.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png