Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Latimea openfilter
Inaltimea openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Aproape toti soferii stiu ca sunt necesare anvelope de incredere pentru o calatorie confortabila. Pentru a alege cauciucuei R18, trebuie sa intelegeti un numar mare de proprietati, in special: valoarea revolutiilor, precum si puterea. Timpul de functionare este un punct destul de important. Anvelopele nepotrivite cu conditiile de mediu pot provoca un accident! Care este discrepanta dintre cauciucuri pentru toate vremea, de iarna si de vara R18?

Anvelope de vara R18

La noi, de obicei, anvelopele se schimba primavara. Vremea arata aproximativ 7 °C sau mai mult. anvelope R18 pentru vara sunt inzestrate cu o abundenta de caracteristici care corespund conditiilor climatice din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete uscate. Acest lucru asigura masinii o decelerare rapida. 
  2. Management de incredere. Acest parametru va va permite sa rezolvati o circumstanta dificila pe pista. Cu cat pantele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat calatoria va deveni mai confortabila.
  3. Acvaplanare excelenta. Si anume, modul in care razele sunt adaptate sa se deplaseze pe suprafete umede. Teritoriul nostru este cauzat de multe precipitatii vara, motiv pentru care aceste caracteristici ar trebui luate in functiune.

 Cauciucuri de iarna R18

Cand temperatura scade sub cinci °C, este important sa schimbati pantele pentru ora de iarna. Cauciucuri de iarna R18 sunt un compus chimic special. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea in inghet. Internet magazinul nostru comercializeaza produse cu cele mai bune caracteristici si anume:

  1. Model adanc al benzii de rulare. Acest tip are capacitatea de a se autocurata de murdarie. Si bine gestionat pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Durata lunga de viata. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca compozitia consta din produse de la marci de incredere!

Pentru a conduce fiabil iarna, trebuie sa achizitionati cauciucuri de iarna R18!

Anvelope pentru toate anotimpurile R18

Contrar prejudecatilor, anvelope R18 all-season nu sunt facute pentru a se misca tot sezonul. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. Cel mai adesea ele sunt puse in actiune in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse includ optiuni de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii a 2 seturi de roti, acum este posibil sa operati doar unul. Daca doriti sa comandati anvelope R18 pentru orice vreme, sunati la managerul de vanzari sau faceti o achizitie online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png