Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice pasionat de masini stie ca pentru o calatorie favorabila este nevoie de anvelope de calitate. Pentru a selecta corect rampele 195/65 R15, este necesar sa intelegeti multi parametri importanti, si anume: cantitatea de rotatii sau sarcini.. Timpul de aplicare este un element foarte important. Anvelopele nepotrivite cu conditiile de mediu pot provoca un accident! Ce diferentiaza anvelopele de vara, iarna si toate vremea 195/65 R15?

Anvelope de vara 195/65 R15

Anvelopele sunt schimbate in mod traditional primavara in Moldova. Clima, de regula, arata 7 ° C sau mai mult. Anvelopele de vara 195/65 R15 au multi parametri, se potrivesc climei din tara noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Ofera masinii o franare fulgeratoare. 
  2. Controlul confortului. Acest parametru va rezolva o circumstanta dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai bine nevoilor proprietarului masinii, cu atat conducerea va deveni mai favorabila.
  3. Rezistenta excelenta la derapaj. Adica masura in care anvelopele auto sunt adaptate la conducerea pe suprafete umede.

Zona noastra este caracterizata de multa ploaie in timpul sezonului estival, din aceasta cauza, trebuie avuta in vedere aceasta caracteristica cand comandati cauciucuri de vara.

Patine 195/65 R15 pentru iarna

Deoarece temperatura scade sub 5 ° C, este important sa schimbati anvelopele cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 195/65 R15 este un compus chimic special conceput. Va permite sa mentineti elasticitatea in conditii de inghet sever. Internet magazinul nostru comercializeaza produse cu cele mai bune caracteristici si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Un profil similar are capacitatea de a curata murdaria. Plus ca se descurca grozav pe drum. 
  2. Prezenta varfurilor. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand se deplaseaza pe gheata, ceea ce ofera protectie. 
  3. Durabilitate. Cu continutul potrivit, razele vor rezista o perioada lunga. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata din produse de la marci mondiale!

Pentru a conduce fiabil iarna, ar trebui sa cumparati pneuri de iarna 195/65 R15!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 195/65 R15

Contrar scepticismului, patinele 195/65 R15 pentru orice vreme nu sunt facute sa se miste tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu performante in regiune de la -7 la + zece grade. De obicei sunt folosite primavara si toamna. Aceste produse contin caracteristici de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la dificultatea depozitarii unui al doilea set de roti, caz in care este posibil sa utilizati doar unul.. Daca doriti sa cumparati anvelope pentru orice vreme 195/65 R15, contactati managerul de vanzari sau faceti o achizitie online cauciucuri auto ieftine.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png