Inlocuirea bucselor silentioase ale bratelor

Ce sunt bratele oscilante si blocului silentios​?

Balansoarele conecteaza caroseria si rotile masinii si sunt responsabile de stabilitatea masinii pe sosea. Atunci cand sunt atasate la roti si la caroserie, intre ele se introduce un spatiu de cauciuc antivibratii, numit silentblock.

Silentblock-urile sunt de obicei evaluate la 80-100k mile, dar acest numar poate fi redus considerabil in urma conducerii rapide pe drumuri accidentate, a accidentelor, a franarilor bruste, a virajelor de mare viteza, a ingerarii de lichide si a uzurii generale cauzate de varsta inaintata. 

Cum stiti daca aveti nevoie de o inlocuire a bratelor fata sau spate?

Ar trebui sa luati in considerare inlocuirea lor daca observati urmatoarele probleme:

  • Reducerea manevrabilitatii si a raspunsului la directie.

  • Vibratii neobisnuite in timpul conducerii, in special in timpul accelerarii si franarii.

  • Uzura inegala a anvelopelor, la inceput pe partile laterale.

  • Dificultati in mentinerea traiectoriei, mai ales la franare masina trage in lateral.

Daca problemele mentionate mai sus sunt ignorate, se pot produce denivelari vizibile ale rotilor, iar alte sisteme ale vehiculului pot suferi, de asemenea, de vibratii, asa ca, daca observati aceste probleme la vehiculul dumneavoastra, nu ezitati.

Deoarece bratele din fata si din spate sunt prima linie de aparare impotriva vibratiilor - silentblock-urile lor cedeaza mai des decat bratele superioare, inferioare. Bratele superioare, inferioare si inferioare se uzeaza in timpul virajelor dure, asa ca este rar ca silentblock-urile de pe bratele superioare si inferioare sa fie inlocuite.

In schimb, defectarea silentblock-urilor bratelor fata si spate este atat de frecventa incat inlocuirea silentblock-urilor bratelor fata si spate nu este dificila, iar garajul nostru percepe un pret relativ scazut pentru un serviciu atat de important.

Mecanicii auto de la centrul nostru va recomanda sa nu intarziati cu inlocuirea silentblock-urilor si sa nu riscati sa va deteriorati si mai mult autovehiculul. Sunati-ne la numarul de telefon + 373 60 336 236.

Nu pierdeti timpul, veniti la atelierul nostru auto din Chisinau Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea silentblock-urilor cu brat de parghie 1Inlocuirea silentblock-urilor cu brat de parghie 2Inlocuirea silentblock-urilor cu brat de parghie 3Inlocuirea silentblock-urilor cu brat de parghie 4Inlocuirea silentblock-urilor cu brat de parghie 5Inlocuirea silentblock-urilor cu brat de parghie 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png