Sudarea longerelor masinii

Membrele longitudinale, sau sinele sasiului, reprezinta coloana vertebrala a vehiculului dumneavoastra. Ele asigura suportul structural pentru intregul vehicul si ajuta la absorbtia fortelor de impact in cazul unei coliziuni. Daca sinele sasiului sunt deteriorate, acest lucru poate compromite siguranta si performanta vehiculului dumneavoastra.

Sudura longerelor: Caracteristici.

Sudarea lonjeroanelor sasiului auto este un proces complex si specializat. Necesita un nivel ridicat de indemanare si experienta pentru ca sudurile sa fie puternice si durabile. Procesul de sudare implica, de obicei, utilizarea sudurii cu gaz pentru a uni doua bucati de metal. Cu toate acestea, sudarea trebuie sa fie precisa din punct de vedere chirurgical, deoarece lonjeroanele tin impreuna intreaga structura a automobilului.

Cum stiti daca aveti nevoie de sudura de lonjeroane?

Exista o serie de motive pentru care este posibil sa aveti nevoie sa sudati lonjeroanele sasiului masinii dumneavoastra. Mai jos, vom examina cateva dintre simptomele unor lonjeroane deteriorate.

Veti avea nevoie de sudarea lonjeroanelor fata daca:

  • Masina trage spre stanga sau spre dreapta atunci cand conduceti in linie dreapta.
  • Masina se comporta neregulat atunci cand trece peste denivelari.
  • Masina face mult zgomot atunci cand conduceti peste denivelari.

Veti avea nevoie de sudarea lonjeroanelor spate daca masina trage spre stanga sau spre dreapta la franare:

  • Masina trage spre stanga sau spre dreapta.
  • Masina isi pierde stabilitatea.
  • Autovehiculul face mult zgomot.

Nu este o idee buna sa lasati un suport defectuos al masinii fara a-l repara. Se poate ajunge la un accident sau, si mai rau, la reparatii costisitoare! Apeleaza la ajutorul profesionistilor de la Anvelopele Auto Service!

Nu stiti unde se efectueaza sudarea cu lonjeroane in Chisinau la un pret mic? Anvelopele Service Auto va sta la dispozitie!

Daca aveti nevoie sa sudati lonjeroanele sasiului masinii dumneavoastra, este important sa alegeti un atelier de reparatii auto cu specialisti cu experienta si inalta calificare. Un exemplu de un astfel de atelier este Anvelopele! In atelierul nostru va veti suda lonjeroanele la un pret avantajos.

Nu mai trebuie sa va faceti griji pentru defectiunile sasiului dumneavoastra. Nu trebuie decat sa va adresati mesterilor nostri. Vom efectua o lucrare de sudura perfecta care va va dura multi ani de acum incolo!

Aveti nevoie de sudura de lonjeroane, dar sunteti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Sudare longere 1Sudare longere 2Sudare longere 3Sudare longere 4Sudare longere 5Sudare longere 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png