Reparatii cutie de transmitere manuala

Pret: din 500 lei

Sistemul de transmisie, prin rapoartele diferite ale angrenajelor sale, permite ca aceeasi viteza de rotatie a arborelui cotit sa fie transformata in viteze diferite de rotatie ale rotilor de tractiune. In acestea, cand viteza de rotatie este redusa, cuplul motorului creste. Functia cutiei de viteze este de a actiona ca intermediar intre arborele cotit si roti, astfel incat acestea sa obtina intotdeauna cuplul necesar pentru deplasarea vehiculului, crescand si micsorand numarul de rotatii pentru a profita la maximum de motorul masinii tale.

Indicatori de stare pentru reparatie cutie de transmitere manuala

  • Timp de reactie la pornirea vehiculului extrem de lung;
  • Lipsa puterii motorului la pornire;
  • Schimbarea vitezelor este lenta si uneori nu se intampla.

Daca observati oricare dintre aceste semne, evitati sa folositi masina si solicitati imediat reparatii cutie de transmitere manuala in Moldova. Pe langa faptul ca va pune in pericol siguranta dumneavoastra si a celorlalti agenti de trafic, amanarea reparatii cutie de transmitere manuala poate costa mai mult, deoarece componentele care sunt inca bune se pot deteriora, crescand costurile de reparatie.

Reparatie transmisie manuala

Cateva sfaturi pentru mentinerea eficienta a transmisiei manuale

In cazul unei cutii de viteze manuale, mentinerea turatiilor la nivelul corespunzator ajuta ca motorul dumneavoastra sa reziste mai mult. Trebuie sa fiti atenti la scurgeri si sa pastrati actualizat uleiul de schimb, precum si uleiul de motor. Uleiul permite pieselor sa functioneze fara a genera frecare intre ele.

Recomandarea generala este schimbarea uleiului de transmisie si a filtrului la fiecare 20.000 km maxim 30.0000 km. De asemenea, efectuati o curatare amanuntita a sistemului de transmisie, a convertorului de cuplu, a radiatorului si a sistemului de racire la fiecare 40.000 km maxim 60.000 km. In cele din urma, reglati transmisia la fiecare 60.000 km maxim 80.000 km. Aceste intretineri au un pret mai mare, dar sunt mai ieftine decat reparatie cutie de transmitere manuala.

Daca credeti ca cutia de viteze a masinii dumneavoastra are o problema, atunci va invitam sa discutati cu unul dintre expertii nostri. Oferim servicii de reparatii cutie de transmitere manuala in Chisinau la cel mai inalt nivel. Pentru mai multe detalii despre preturi service auto Anvelopele.md, va rugam sa ne contactati la numarul + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparatie transmisie manuala 1Reparatie transmisie manuala 2Reparatie transmisie manuala 3Reparatie transmisie manuala 4Reparatie transmisie manuala 5Reparatie transmisie manuala 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot repara transmisia manuala? Unde pot repara transmisia manuala?

Va puteti inscrie la un service auto chiar acum online, iar mesterii nostri vor fi bucurosi sa efectueze toate lucrarile necesare pentru a va repara transmisia manuala!

Ce semnale indica o defectiune a transmisiei manuale? Ce semnale indica o defectiune a transmisiei manuale?

Urmatoarele simptome va pot spune despre defalcarea transmisiei manuale::

  • Schimbare slaba a vitezelor
  • Zgomot exterior in timpul functionarii motorului
  • Scurgeri de ulei
De ce aveți nevoie de o reparație manuală a transmisiei? De ce aveți nevoie de o reparație manuală a transmisiei?

Motivul defectiunii transmisiei manuale este kilometrajul ridicat si, ca urmare, durata de viata a cutiei de viteze, utilizarea unei masini cu ambreiaj defect, stilul de conducere agresiv, precum si lipsa unei ingrijiri adecvate a cutiei de viteze.

Cat costa repararea transmisiei manuale? Cat costa repararea transmisiei manuale?

In serviciul nostru auto, pretul pentru repararea transmisiei manuale incepe de la 1300 de lei, dar pretul depinde puternic de modelul masinii si de natura defectiunii.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png