Vezi toate serviciile

Reparatii cutie de transmitere manuala

Pret: din 500 lei

Este necesara o cutie de viteze manuala pentru a asigura modul de functionare necesar al unitatii de putere. Principala dovada a problemelor din cutia de viteze este:aparitia zgomotului de la terti in timpul schimbarii vitezei, decuplarea nerezonabila, aparitia petelor de ulei sub vehicul, zgomot continuu in cutia de viteze. In orice caz, pretul pentru reparatia transmisiilor mecanice va fi semnificativ mai mic decat aceeasi reparatie pentru transmisiile automate. Dar, in acelasi timp, reparatia din aceasta nu devine mai putin dificila. Inainte de a repara o transmisie manuala, este necesar sa detectati toate defectiunile din transmisia manuala. Acest lucru necesita diagnosticare manuala a transmisiei pentru a nu inlocui componentele aleatoriu. Pentru inceput, merita sa utilizati diagnosticarea folosind un computer. Reparatia unei transmisii manuale in Chisinau, in service-ul nostru auto, se realizeaza rapid si de inalta calitate.

Inregistrarea serviciului
Unde pot repara transmisia manuala?

Va puteti inscrie la un service auto chiar acum online, iar mesterii nostri vor fi bucurosi sa efectueze toate lucrarile necesare pentru a va repara transmisia manuala!

Ce semnale indica o defectiune a transmisiei manuale?

Urmatoarele simptome va pot spune despre defalcarea transmisiei manuale::

  • Schimbare slaba a vitezelor
  • Zgomot exterior in timpul functionarii motorului
  • Scurgeri de ulei
Din ce motive transmisia manuala devine defecta?

Motivul defectiunii transmisiei manuale este kilometrajul ridicat si, ca urmare, durata de viata a cutiei de viteze, utilizarea unei masini cu ambreiaj defect, stilul de conducere agresiv, precum si lipsa unei ingrijiri adecvate a cutiei de viteze.

Cat costa repararea transmisiei manuale?

In serviciul nostru auto, pretul pentru repararea transmisiei manuale incepe de la 1300 de lei, dar pretul depinde puternic de modelul masinii si de natura defectiunii.

Sus