Diagnosticare cuprinzatoare a trenului de rulare al masinii

Pret: din 500 lei

Aceasta zona a masinii este o colectie de diferite componente si mecanisme, care includ grinzi de osie, roti, roti, anvelope, caroserie, cadru si suspensie. Pentru ca diagnosticarea cuprinzatoare a sasiului sa fie efectuata eficient si corect, este important sa se tina cont de toate componentele acestuia. Pentru a identifica problemele cu aceasta parte a masinii, ar trebui sa acordati atentie urmatoarelor semne:

  • Gestionabilitate redusa;
  • Abaterea utilajului de la traiectorie;
  • Vibreaza volanul;
  • Eschivarea corpului in lateral;
  • Prezenta unui zumzet sau ciocnire necaracteristica.

Daca cel putin unul dintre semnele de mai sus este observat in vehiculul dvs., merita sa luati in considerare daca este necesara o diagnosticare cuprinzatoare de functionare? Trebuie remarcat faptul ca diagnosticarea cuprinzatoare de functionare in timp util va creste semnificativ siguranta pe drum, precum si va salva masina de reparatii costisitoare.

Luati legatura cu un atelier profesionist de reparatii auto

Daca aveti nevoie de reparatii auto, nu ezitati sa ne contactati. Vom efectua diagnosticarea computerizata a masinii in cel mai scurt timp posibil. Suna-ne la + 373 60 336 236 sau poti gasi service-ul nostru auto la st. Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea completa a sasiului 1Diagnosticarea completa a sasiului 2Diagnosticarea completa a sasiului 3Diagnosticarea completa a sasiului 4Diagnosticarea completa a sasiului 5Diagnosticarea completa a sasiului 6
Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova se realizeaza o diagnoza cuprinzatoare a trenului de rulare? Unde in Moldova se realizeaza o diagnoza cuprinzatoare a trenului de rulare?

Puteti efectua o diagnoza cuprinzatoare a sasiului in atelierul nostru de reparatii auto din Calea basarabiei 46. Angajam exclusiv personal de inalta calificare care este capabil sa efectueze lucrari de reparatii de orice complexitate in cel mai scurt timp posibil.

Ce este inclus intr-o diagnosticare cuprinzatoare de functionare? Ce este inclus intr-o diagnosticare cuprinzatoare de functionare?

Diagnosticarea include urmatoarele puncte:

  • verificare amortizoare auto
  • verificare de primavara
  • parghii de verificare si cupe de sprijin
Cum ajungi la service-ul tau auto? Cum ajungi la service-ul tau auto?

Puteti face o programare la atelierul nostru auto lasand o cerere pe site-ul nostru sau sunand la numarul de telefon + 373 60 336 236. Suntem mereu gata sa primim noi clienti si sa oferim serviciile noastre.

Ce metode de plata acceptati? Ce metode de plata acceptati?

Acceptam plata atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile pe teritoriul Republicii Moldova sunt disponibile pentru plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png