Vezi toate serviciile

Diagnosticare cuprinzatoare a trenului de rulare al masinii

Pret: din 500 lei

Sasiul masinii este un complex de mecanisme si componente, care la randul lor sunt furnizate cu cuplu de la transmisie. Rezultatul functionarii tuturor acestor sectiuni este deplasarea vehiculului. Componentele cheie ale sasiului sunt:​​grinzile osiilor, rotile, suspensia spate si fata, caroserie portanta. De asemenea, sasiul include o serie de elemente si mecanisme suplimentare. Acestea sunt amortizoare, rulmenti cu bile, arcuri, parghii, blocuri de frana, blocuri silentioase. Fiecare dintre aceste piese indeplineste o anumita functie stabilita pentru controlul si miscarea stabila a masinii. Nodurile separate reduc vibratiile si vibratiile atunci cand conduceti pe drumuri accidentate. Majoritatea acestor componente se gasesc in suspensii. La centrul nostru de service auto poti face diagnoza computerizata a trenului de rulare al masinii la un pret avantajos! Avem la dispozitie si multe alte servicii, precum:inlocuirea segmentelor si capacelor pistonului, asistenta in alegerea masinii, inlocuirea lichidului sistemului de racire si a rapelului hidraulic si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde in Moldova se efectueaza o diagnosticare cuprinzatoare a trenului de rulare al masinii?

Puteti efectua o diagnoza cuprinzatoare a sasiului masinii in atelierul nostru de reparatii auto de la Maria Dragan 1/1. Angajam exclusiv personal cu inalta calificare capabil sa efectueze lucrari de reparatii de orice complexitate in cel mai scurt timp posibil.

Ce este inclus in diagnosticarea trenului de rulare al masinii?

Diagnosticarea sasiului masinii include urmatoarele puncte:

  • verificare amortizoare auto
  • verificare de primavara
  • parghii de verificare si cupe de sprijin
Cum ajungi la service-ul tau auto?

Puteti face o programare la atelierul nostru auto lasand o cerere pe site-ul nostru sau sunand la numarul de telefon + 373 60 336 236. Suntem mereu gata sa primim noi clienti si sa oferim serviciile noastre.

Ce metode de plata acceptati?

Acceptam plata atat in ​​numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile pe teritoriul Republicii Moldova sunt disponibile pentru plata.

Sus