Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate

Pret: din 280 lei

Exista probleme cu transmisia? Misca brusc, creste consumul de combustibil, masina intra singura in modul de urgenta? Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate va ajuta la descoperirea cauzei problemei.Verificarile se efectueaza prin diferite metode, in raport cu gravitatea defectiunii si cu dificultatea repararii acesteia. Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate poate fi efectuata de catre un utilizator, dar trebuie sa aveti cel putin o anumita experienta si cunostinte despre modul de functionare a unitatii.

Cand este posibil sa fie nevoie de diagnosticarea calculatorului transmisiei automate

Exista o serie cazuri in care este necesara diagnosticarea vehiculului:

  • indicatorul pe panou se aprinde;
  • exista defectiuni in functionarea cutiei de viteze;
  • cumpararea unei masini uzate;
  • inspectie regulata o data pe an.

Inainte reparatiile, este esential diagnosticarea computerizata a transmisiei automate pentru a identifica cauza si localizarea daunelor. Costul diagnosticarii computerizate a transmisiei automate, in medie de la 500 de lei. Nu uitati ca computer diagnoza auto nu numai va poate pastra in siguranta impotriva accidentelor grave pe sosea, dar va poate si economisi bani.

Lasati munca pe mana profesionistilor

Anvelopele – accesibil autoservice in Chisinau, unde echipa de mecanici este formata din adevarati profesionisti. Incredintati-va masina expertilor. Suntem pregatiti sa oferim servicii de inalta calitate de diagnosticare computerizata a transmisiei automate în cel mai scurt timp, calitatea este garantata! Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Sau contactati pentru diagnosticare computerizata a transmisiei automate la st. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 1Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 2Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 3Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 4Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 5Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate 6
Inregistrarea serviciului
Unde poate fi efectuata diagnosticarea computerizata a transmisiei automate? Unde poate fi efectuata diagnosticarea computerizata a transmisiei automate?

Service-ul nostru auto de la Maria Dragan 1/1 ofera servicii de inalta calitate pentru diagnosticarea computerizata a transmisiei automate. Oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Ce este diagnosticarea computerizata a transmisiei automate? Ce este diagnosticarea computerizata a transmisiei automate?

Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate include:

  • verifica nivelul uleiului
  • verificarea calitatii uleiului
  • se verifica presiunea
  • Verificarea timpului inainte de a incarca transmisia automata
Cat costa diagnosticarea computerizata a transmisiei automate? Cat costa diagnosticarea computerizata a transmisiei automate?

Costul minim de diagnosticare computerizata a transmisiei automate incepe de la 200 lei. Exista si alti factori care pot afecta costul final. Aceasta este diagnosticare cu scoaterea paletului sau necesitatea dezasamblarii cutiei. Doar angajatii nostri vor putea anunta costul final.

Trebuie sa fac o programare la service-ul dumneavoastra auto inainte de a vizita? Trebuie sa fac o programare la service-ul dumneavoastra auto inainte de a vizita?

Da, daca nu doriti sa va pierdeti timpul sau sa fiti intr-o asteptare lunga, va recomandam sa va inscrieti pe site-ul nostru sau sunand la + 373 60 336 236.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png