Vezi toate serviciile

Diagnosticare computerizata a transmisiei automate

Pret: din 280 lei

Transmisiile automate produse se remarca prin utilizarea pe termen lung si comoditatea lor. Cu intretinerea la timp, schimbarea uleiului intr-o transmisie automata, cutia de viteze in sine nu aduce probleme. Transmisia automata este formata din trei parti principale:mecanica, hidraulica si electronica. Cand apar probleme, acestea sunt identificate in termeni de simptome. Adresati-va specialistilor daca:treapta se schimba cu o smucitura, dar masina este oprita;la viteze mari, transmisiile comuta independent, fara participarea dvs.;se simte alunecarea. Exista multe semne ale unei probleme. Orice comportament nestandard al unui vehicul din partea unei transmisii automate este un motiv pentru a solicita ajutor de la specialisti intr-un service auto specializat. In service-ul nostru auto, totul va fi facut calitativ si la un pret bun! Aici puteti inlocui arcurile suspensiei, puteti efectua o diagnoza cuprinzatoare a trenului de rulare si multe altele. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde poate fi efectuata diagnosticarea computerizata a transmisiei automate?

Service-ul nostru auto de la Maria Dragan 1/1 ofera servicii de inalta calitate pentru diagnosticarea computerizata a transmisiei automate. Oferim servicii de calitate la cele mai accesibile preturi din Moldova.

Ce este diagnosticarea computerizata a transmisiei automate?

Diagnosticarea computerizata a transmisiei automate include:

  • verifica nivelul uleiului
  • verificarea calitatii uleiului
  • se verifica presiunea
  • Verificarea timpului inainte de a incarca transmisia automata
Cat costa diagnosticarea computerizata a transmisiei automate?

Costul minim de diagnosticare computerizata a transmisiei automate incepe de la 200 lei. Exista si alti factori care pot afecta costul final. Aceasta este diagnosticare cu scoaterea paletului sau necesitatea dezasamblarii cutiei. Doar angajatii nostri vor putea anunta costul final.

Trebuie sa fac o programare la service-ul dumneavoastra auto inainte de a vizita?

Da, daca nu doriti sa va pierdeti timpul sau sa fiti intr-o asteptare lunga, va recomandam sa va inscrieti pe site-ul nostru sau sunand la + 373 60 336 236.

Sus