Fabricarea amplificatorului pragului

Intarirea pragului este o parte importanta a sasiului masinii dumneavoastra. Ajuta la protejarea partilor laterale ale vehiculului dvs. impotriva deteriorarii si, de asemenea, ajuta la imbunatatirea rigiditatii generale a structurii vehiculului dvs. Deteriorarea intariturii pragului poate duce la probleme grave, cum ar fi distrugerea pragurilor laterale ale masinii dvs. in cazul unei coliziuni.

Fabricarea unui intaritor de praguri: Caracteristici.

Un intaritor de prag este o tija metalica care este de obicei amplasata in spatele pragurilor laterale ale unui vehicul. Aceasta este conceputa pentru a absorbi impactul unei coliziuni si, de asemenea, ajuta la prevenirea prabusirii pragurilor laterale, permitandu-va sa iesiti din vehicul in cazul unor accidente auto grave. Intarirea pragurilor laterale este de obicei realizata din otel sau aluminiu.

Intarirea pragului se realizeaza prin sudarea unei tije metalice speciale pe pragurile laterale ale masinii. Procesul de sudare este realizat de un sudor calificat.

De ce se fabrica amplificator al pragului?

Exista mai multe simptome care pot indica faptul ca intaritorul pragului trebuie inlocuit. Aceste simptome pot fi observate daca pragurile laterale ale masinii:

  • Sunt indoite sau deteriorate.
  • Sunt slabite sau subrede.
  • Prezinta semne de rugina sau coroziune.
  • Simptomele includ insa urmatoarele aparitii: 
  • Masina scartaie atunci cand conduceti peste denivelari.
  • Masina are o manevrabilitate slaba.

Daca va confruntati cu oricare dintre aceste simptome, este important ca masina sa fie verificata de un mecanic calificat cat mai curand posibil.

Aceste simptome pot indica faptul ca armatura pragului de protectie este deteriorata si ar putea fi necesara inlocuirea acesteia pentru a preveni deteriorarea in continuare a sasiului masinii dumneavoastra.

Nu stii unde sa iti faci amplificator al pragului de protectie la un pret mic in Chisinau? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Fabricarea unei intarituri de prag este un proces important care ajuta la asigurarea sigurantei si integritatii structurale a masinii dumneavoastra. 

Preturi bune pentru reparatii auto va asteapta in service-ul auto Anvelopele. Dispunem de toate echipamentele de ultima generatie si de profesionisti pregatiti pentru a fabrica in cel mai scurt timp consolidarea pragului masinii dumneavoastra!

Vom face orice lucrare de sudura la sistemul de caroserie si sasiu pentru masina ta. Avem cele mai mici preturi din Chisinau!

Ai nevoie sa faci un amplificator, dar esti ingrijorat de pret? Sunati la +373 60 336 236 pentru consultanta si faceti o programare la o ora convenabila pentru dvs. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Fabricarea amplificatorului pragului 1Fabricarea amplificatorului pragului 2Fabricarea amplificatorului pragului 3Fabricarea amplificatorului pragului 4Fabricarea amplificatorului pragului 5Fabricarea amplificatorului pragului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png