Diagnosticul electric al vehiculului

Electronica este o parte extrem de complexa a unui vehicul, mai ales una moderna, pe care putini proprietari de masini obisnuiti sunt capabili sa o inteleaga. Diagnosticarea electrica auto necesita calificari inalte, abilitati profesionale si cunostinte. Daca intampinati o problema la echipamentul electronic, nu va recomandam insistent sa incercati sa rezolvati singur problema, deoarece diagnosticarea neprofesionala a sistemului electric al masinii poate sa nu dea rezultatul dorit sau chiar sa agraveze situatia.

Ce sa cautati cand diagnosticati electricitatea masinii

Diagnosticarea electrica a masinii include verificarea urmatoarelor componente: cutii de sigurante, relee si cablaje.

Verificarea cutiei de sigurante

Primul lucru de cautat atunci cand o componenta electrica se defecteaza sunt sigurantele. Ar trebui sa identificati siguranta pentru elementul cu care a aparut o problema si sa o indepartati. Daca suprafata este de culoare inchisa, atunci este mai probabil sa se fi ars si sa fie inlocuita.

Test de releu

De asemenea, ar trebui sa acordati atentie releului componentei cu care exista dificultati. Cea mai fiabila si dovedita modalitate de a detecta o problema intr-un releu este sa ascultati cu atentie functionarea dispozitivului in timp ce acesta este pornit. O apasare usoara si un clic linistit atunci cand sunt pornite indica functionarea corecta, in caz contrar este necesara o schimbare.

Verificarea cablajului

Daca problema nu a fost identificata in momentele anterioare, atunci problema consta in cablare. Daca se dovedeste ca zavorul este cu un lant rupt, ar trebui sa va asigurati ca este reparat bine si eficient, pentru a evita problemele repetate.

Este important de retinut ca diagnosticarea regulata si in timp utila a electricienilor auto poate preveni deteriorarea situatiei, precum si poate economisi risipa financiara. Pentru intretinerea de inalta calitate a vehiculului dvs., sunt necesare diagnostice computerizate periodice si inalt calificate ale masinii. Pentru aceasta, serviciul nostru auto Anvelopele este cel mai potrivit. Ne gasim la st. Calea basarabiei 46. Pentru programare, formati + 373 60 336 236.

Diagnosticul electric 1Diagnosticul electric 2Diagnosticul electric 3Diagnosticul electric 4Diagnosticul electric 5Diagnosticul electric 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png