Repararea incuietorilor auto

╚śtia╚Ťi c─â incuietorile auto au nevoie ╚Öi de intre╚Ťinere? De fapt, chiar dac─â nu cauzeaz─â probleme serioase atunci cind sunt deteriorate, incuietorile auto trebuie s─â fie lubrifiate anual pentru a le men╚Ťine in func╚Ťiune.

 Repararea incuietorilor auto

Numai utilizarea regulat─â afecteaz─â lubrifierea u╚Öilor ╚Öi, in consecin╚Ť─â, a incuietorilor, compromi╚Ťind fluiditatea mi╚Öc─ârilor acestora. Acesta este unul dintre factorii, de exemplu, care fac dificil─â deblocarea u╚Öilor la vehiculele care nu au o alarm─â cu telecomand─â.

Cind este necesar─â repararea incuietorilor auto?

Marea majoritate a produc─âtorilor de vehicule recomand─â ca aceste componente s─â fie reparate cel pu╚Ťin o dat─â pe an. Pentru a fi sigur de necesitatea vehiculului dvs., c─âuta╚Ťi informa╚Ťiile din manual.

Un alt detaliu important este c─â, dac─â vehiculul este folosit foarte mult in locuri cu praf, cel mai bun lucru de f─âcut este s─â unge╚Ťi incuietorile la fiecare 6 luni.

Ungerea este u╚Öor de f─âcut ╚Öi poate fi efectuat─â chiar de proprietar, amintindu-ne s─â urma╚Ťi intotdeauna recomand─ârile din manual pentru a v─â asigura c─â totul este f─âcut corect. Pentru a lubrifia balamalele, este suficient─â utilizarea unui ulei sub╚Ťire pentru a lubrifia. Doar picura╚Ťi pu╚Ťin pe balamale ╚Öi l─âsa╚Ťi mi╚Öcarea normal─â a u╚Öilor s─â r─âspindeasc─â uleiul.

Dac─â incuierea ma╚Öinii dumneavoastr─â a fost deja compromis─â, vino s─â ne vorbe╚Öti la Anvelopele.md. Vom efectua o revizuire gratuit─â ╚Öi, dac─â este necesar, vom face repararea incuietorilor auto sau schimba articolul, cu cele mai bune pre╚Ťuri ╚Öi condi╚Ťii de plat─â din Moldova.

Reparăm aproape toate problemele la incuietoarea mașinii inclusiv aprinderile, care cu ani de utilizare au probleme de uzură care duc la spargerea cheilor.

Serviciul de repararea incuietorilor auto de la service auto Anvelopele.md include ╚Öi un service electrician auto, astfel incit clientul nostru s─â aiba un confort sporit ╚Öi o garan╚Ťie a unui service complet.

Inregistrarea serviciului
Sus to-top.png