Reparare contacte auto

Știați că incuietorile auto au nevoie și de intreținere? De fapt, chiar dacă nu cauzează probleme serioase atunci cind sunt deteriorate, incuietorile auto trebuie să fie lubrifiate anual pentru a le menține in funcțiune.

 Repararea incuietorilor auto

Numai utilizarea regulată afectează lubrifierea ușilor și, in consecință, a incuietorilor, compromițind fluiditatea mișcărilor acestora. Acesta este unul dintre factorii, de exemplu, care fac dificilă deblocarea ușilor la vehiculele care nu au o alarmă cu telecomandă.

Cind este necesară repararea incuietorilor auto?

Marea majoritate a producătorilor de vehicule recomandă ca aceste componente să fie reparate cel puțin o dată pe an. Pentru a fi sigur de necesitatea vehiculului dvs., căutați informațiile din manual.

Un alt detaliu important este că, dacă vehiculul este folosit foarte mult in locuri cu praf, cel mai bun lucru de făcut este să ungeți incuietorile la fiecare 6 luni.

Ungerea este ușor de făcut și poate fi efectuată chiar de proprietar, amintindu-ne să urmați intotdeauna recomandările din manual pentru a vă asigura că totul este făcut corect. Pentru a lubrifia balamalele, este suficientă utilizarea unui ulei subțire pentru a lubrifia. Doar picurați puțin pe balamale și lăsați mișcarea normală a ușilor să răspindească uleiul.

Dacă incuierea mașinii dumneavoastră a fost deja compromisă, vino să ne vorbești la Anvelopele.md. Vom efectua o revizuire gratuită și, dacă este necesar, vom face repararea incuietorilor auto sau schimba articolul, cu cele mai bune prețuri și condiții de plată din Moldova.

Reparăm aproape toate problemele la incuietoarea mașinii inclusiv aprinderile, care cu ani de utilizare au probleme de uzură care duc la spargerea cheilor.

Serviciul de repararea incuietorilor auto de la service auto Anvelopele.md include și un service electrician auto, astfel incit clientul nostru să aiba un confort sporit și o garanție a unui service complet.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Reparare lacate auto 1Reparare lacate auto 2Reparare lacate auto 3Reparare lacate auto 4Reparare lacate auto 5Reparare lacate auto 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png