Inlocuirea rulmentului butucului din spate

In timp, fie ca va place sau nu, piesele vehiculului se uzeaza. Rulmentii de roti nu fac exceptie de la aceasta regula. In timp, din cauza temperaturii, a frecarii si a umiditatii, piesele se uzeaza si se deterioreaza. Acest lucru poate duce la un accident pe sosea. In aceste cazuri, rulmentul de butuc trebuie inlocuit.

Cum va puteti da seama cand este timpul sa inlocuiti rulmentii de roti?

Inlocuiti rulmentul butucului din spate.

Daca exista joc in rulmentul butucului spate, acceleratia si deceleratia autovehiculului vor fi reduse. O reducere generala a vitezei vehiculului si a virajelor.

Inlocuiti rulmentul butucului fata.

Daca exista joc in rulmentii butucului fata, se reduce manevrabilitatea vehiculului. Acest lucru este extrem de periculos, in special pentru soferii care conduc cu o memorie musculara. Aceasta poate duce la probleme grave pe sosea, pana la si inclusiv la accidente de masina.

Dar ambele cazuri se caracterizeaza printr-un zgomot constant de ciocnire, de bazait al rotilor, usor de reperat. De asemenea, provoaca o uzura accelerata a anvelopelor, placutelor de frana si a discurilor. Acest lucru poate avea consecinte grave, asa ca nu ezitati sa contactati profesionistii. Inlocuirea unui rulment de butuc nu este un proces complicat; meseriasii nostri sunt pregatiti sa va ofere acest serviciu.

Dar chiar daca observati toate aceste simptome, nu este sigur ca veti obtine un rulment de schimb in butuc. Daca exista doar o uzura minora, va puteti descurca cu o simpla reglare a rulmentului.

La garajul nostru, tehnicienii nostri vor diagnostica, regla sau inlocuii rulmentii de butuc si vor cauta si repara orice daune aferente in vehiculul dumneavoastra. Va garantam siguranta, confortul si comoditatea conducerii vehiculului dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de inlocuirea rulmentilor de butuc si sunteti interesat de un pret, sunati-ne la +373 60 336 236 sau veniti la centrul nostru de service auto din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea rulmentului butucului 1Inlocuirea rulmentului butucului 2Inlocuirea rulmentului butucului 3Inlocuirea rulmentului butucului 4Inlocuirea rulmentului butucului 5Inlocuirea rulmentului butucului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png