Vezi toate serviciile

Sablare cu nisip a jantelor

Pret: din 500 lei

Astazi sablare a discurilor este cea mai populara metoda de curatare a suprafetelor metalice ale discurilor. Datorita acestei metode, suprafata discurilor devine neteda, impuritatile sunt indepartate, discurile devin ca si cum tocmai ar fi fost eliberate de pe linia de asamblare. Cu ajutorul acestei tehnici, puteti scapa si de daune complexe, precum:coroziune, funingine. Cu alte cuvinte, orice tip de poluare. Dupa aceste manipulari, discurile nu numai ca capata un aspect placut, dar si durabilitatea acestui produs este extinsa. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Este posibil sa sablati discuri de la dvs.?

Oferim un astfel de serviciu ca discurile de sablare in serviciul nostru auto. Specialistii efectueaza toate lucrarile in conformitate cu reglementarile de siguranta, cu cele mai noi echipamente.

Cat costa discurile de sablare?

De la 150 de lei pe disc, pretul depinde de Diametrul discului si daca discurile au fost vopsite si cu ce au fost vopsite. Daca discul a fost vopsit cu vopsea pulbere, pretul va creste.

Ce este sablarea discului?

Discurile de sablare sunt tratarea suprafetei cu impuscaturi fine folosind nisip si echipamente specializate. Conceput pentru a curata discurile de murdarie, rugina, vopsea si pentru a-si imbunatati aspectul.

Ce alte sugestii aveți?

In plus fata de discurile de sablare, in sectiunea de reparare a caroseriei exista servicii precum:

  • Sablarea masinilor
  • Tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne
  • Indreptarea discurilor
  • Vacuum Dent indepartarea
Sus