Sablare jante

Pret: din 500 lei

Sablare jante cu nisip se refera in principal la serviciul de curatare sau pregatirea suprafetei pieselor unui vehicul auto. In primul rand, luam in considerare autovehicule: cum ar fi masini, camioane, camionete, remorci, motociclete etc.

Desigur, rotile pot fi inca din otel sau alt aliaj metalic precum aluminiu sau magneziu. Scopul principal al sablare a rotilor este de a indeparta toate petele vechi de vopsea si rugina sau zonele degradate de coroziune. Suprafata sablata este complet curata in standardul vizual, adica la metalul aproape alb, are o culoare gri in intregime.

Sablarea jantelor de crom peste aluminiu este riscanta, deoarece aluminiul este mult mai moale decat cromul, daca suflati o bula sau o margine in acoperire, nisipul va sapa o gaura in acea zona inainte ca cromul din jur sa iasa la iveala.

Poti lustrui aluminiu sablat?

Nu slefuiti niciodata nimic din aluminiu. Sablare jante cu nisip intareste suprafata aluminiului si lasa zgarieturi/gauri pe suprafata care vor fi greu sau imposibil de lustruit.

Sablare jante cu nisip in Moldova

De ce se face sablare jante cu nisip?

Sablarea cu nisip utilizeaza diverse materiale pentru a indeparta imperfectiunile, vopseaua, rugina si alti contaminanti de pe o suprafata. Este un pas important in pregatirea acoperirii suprafetei, deoarece curata un substrat si creeaza o suprafata care va mentine un strat protector.

Cat costa sablarea jantelor cu nisip?

In medie, sablare jante pret este de 1000 MDL. Insa, costul personalizarii rotilor masinii dvs. poate varia. Auto service, Anvelopele.md, efectueaza sablare jante cu nisip la pret convenabil pentru orice client. Oferim calitate si servicii realizate in timp util. Ne conducem mereu dupa necesitatile dumneavostra si oferim ceea ce aveti nevoie. Pentru mai multe detalii apelati + 373 60 336 236.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Sablare cu nisip a jantelor 1Sablare cu nisip a jantelor 2Sablare cu nisip a jantelor 3Sablare cu nisip a jantelor 4Sablare cu nisip a jantelor 5Sablare cu nisip a jantelor 6
Inregistrarea serviciului
Este posibil sa sablati discuri de la dvs.? Este posibil sa sablati discuri de la dvs.?

Oferim un astfel de serviciu ca discurile de sablare in serviciul nostru auto. Specialistii efectueaza toate lucrarile in conformitate cu reglementarile de siguranta, cu cele mai noi echipamente.

Cat costa discurile de sablare? Cat costa discurile de sablare?

De la 150 de lei pe disc, pretul depinde de Diametrul discului si daca discurile au fost vopsite si cu ce au fost vopsite. Daca discul a fost vopsit cu vopsea pulbere, pretul va creste.

Ce este sablarea discului? Ce este sablarea discului?

Discurile de sablare sunt tratarea suprafetei cu impuscaturi fine folosind nisip si echipamente specializate. Conceput pentru a curata discurile de murdarie, rugina, vopsea si pentru a-si imbunatati aspectul.

Ce alte sugestii aveți? Ce alte sugestii aveți?

In plus fata de discurile de sablare, in sectiunea de reparare a caroseriei exista servicii precum:

  • Sablarea masinilor
  • Tratamentul anticoroziv al cavitatilor interne
  • Indreptarea discurilor
  • Vacuum Dent indepartarea
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png