Inlocuirea filtrului de ulei la o masina

Pret: din 190 lei

Una dintre cele mai importante componente ale unui automobil este filtrul de ulei, acesta garanteaza sanatatea motorului. Functia sa este de a preveni deteriorarea sau scurtarea duratei de viata a intregului angrenaj, servind ca o bariera.

De ce protejeaza filtrul de ulei motorul?

Motorul este considerat a fi un loc foarte murdar al masinii, atat din cauza locului unde se afla, cat si din cauza componentelor care il alcatuiesc. Marea majoritate a murdariei care se acumuleaza in motor provine din aer (funingine, nisip, resturi de asfalt, printre altele), aceste mici particule reusind sa se infiltreze peste tot, inclusiv in interiorul motorului. De aceea este important filtrul de ulei din motor.

Pe langa murdaria exterioara, motorul produce si propriile sale impuritati. Deteriorarea unor piese, precum uzura naturala a rulmentilor, captuselilor, inelelor si pistoanelor, genereaza particule care pot deteriora intregul motor al masinii.

Cum are loc inlocuirea filtrului de ulei de la masina?

Inlocuirea filtrului de ulei la o masina este necesara ori de cate ori are loc un schimb de ulei, deoarece nu are rost sa faci un dus si sa imbraci aceleasi haine. In interior filtrul poate retine intre 0,5 si 1 litru de ulei, adica daca nu schimbi componenta, uleiul nou se va amesteca cu cel vechi.

Pentru schimbarea filtrului de ulei, mecanicii din echipa Anvelopele.md urmeaza un set de proceduri bine stabilite. Inainte de a incepe intregul proces de schimb filtre ulei, se verifica daca nu exista scurgeri si ca filtrul este cel correct.

Inlocuiri filtrul de ulei in Moldova

Cat de importanta este inlocuirea filtrului de ulei in Moldova?

Filtrele de ulei de motor sunt concepute pentru a mentine uleiul curat pentru a fi utilizat in sistemul de lubrifiere al vehiculului. O astfel de componenta este importanta pentru a asigura o durata de viata buna pentru motor si componentele acestuia. Importanta acesteia se refera la:

 1. Ofera securitate;
 2. Pazeste motorul;
 3. Prelungeste durata de viata;
 4. Performanta imbunatatita a motorului;
 5. Ungerea eficienta a componentelor;
 6. Economie de combustibil.

Cand trebuie sa inlocuiti filtrul de ulei?

In mod normal, ar trebui sa inlocuiti uleiul o data pe an. Dar daca faci calatorii scurte, este mai bine sa o faci mai des.

 • Pentru vehiculele fabricate inainte de 2000, intre fiecare 7 500 si 15 000 km.
 • Pentru vehiculele fabricate dupa 2000, intre fiecare 15.000 si 30.000 km.

De ce aveti nevoie la inlocuirea filtrului de ulei la o masina?

 1. Va protejeaza vehiculul impotriva deteriorarii atunci cand porniti de la rece.
 2. Ajuta la prevenirea coroziunii motorului.
 3. Previne supraincalzirea masinii.
 4. Uleiul curat mentine motorul curat.

La auto service, Anvelopele.md gasesti intotdeauna specialisti calificati in domeniu si sa avet parte de un pret de inlocuire filtru ulei convenabil pentru orice buzunar. Asadar, va asteptam la noi pentru inlocuiri filtrului de ulei sau alte servicii.

Inlocuirea filtrului de ulei 1Inlocuirea filtrului de ulei 2Inlocuirea filtrului de ulei 3Inlocuirea filtrului de ulei 4Inlocuirea filtrului de ulei 5Inlocuirea filtrului de ulei 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot merge sa schimb filtrul de ulei din masina mea? Unde pot merge sa schimb filtrul de ulei din masina mea?

Pentru acest serviciu ne puteti contacta pe strada Calea basarabiei 46. Aici lucreaza adevarati specialisti cu vasta experienta, care isi fac munca eficient si intr-un timp scurt.

Ce rol joaca filtrul de ulei intr-o masina? Ce rol joaca filtrul de ulei intr-o masina?

Filtrul de ulei din masina protejeaza motorul cu ardere interna de eventuale daune, indeparteaza praful, murdaria, tot felul de depuneri si particule.

Cat de des trebuie schimbat filtrul de ulei al unei masini? Cat de des trebuie schimbat filtrul de ulei al unei masini?

Frecventa de inlocuire depinde de tipul de combustibil utilizat, de aceea se recomanda inlocuirea filtrului dupa 10.000 km pentru masinile pe benzina si 15.000 km pentru vehiculele diesel.

Ce alte servicii sunt disponibile pe care le puteti oferi? Ce alte servicii sunt disponibile pe care le puteti oferi?

De asemenea, putem oferi si alte servicii de intretinere precum:

 • Inlocuire lichid de frana
 • Inlocuire lichid servodirectie
 • Inlocuire filtru de aer
 • Inlocuire filtru de combustibil
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png