Vezi toate serviciile

Inlocuirea filtrului de ulei la o masina

Pret: din 190 lei

De obicei, filtrul de ulei este schimbat in acelasi timp cu schimbarea uleiului. La masinile pe benzina, acest lucru se face la fiecare 10.000 km de alergare, la masinile diesel, la fiecare 15.000 km de alergare. Cu toate acestea, toate acestea sunt medii si pot varia pentru vehiculul dvs., asa ca va recomandam insistent sa verificati aceste informatii cu producatorul vehiculului si sa tineti cont, de asemenea, de zona in care utilizati vehiculul. Acesta este, de asemenea, un factor nesemnificativ care afecteaza frecventa de inlocuire a filtrului de ulei si a uleiului in sine. Pentru informatii mai sigure, ar trebui sa contactati service-ul auto. Avem mesteri care vor face totul pentru tine cu calitate superioara si la un pret ieftin! Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul. Serviciile noastre populare:depozitare anvelope, iluminat auto, montare anvelope la fata locului.

Inregistrarea serviciului
Unde pot merge sa schimb filtrul de ulei din masina mea?

Puteti schimba filtrul de ulei intr-un service auto situat in Chisinau pe strada Maria Dragan 1/1. Aici lucreaza adevarati specialisti cu experienta vasta, care isi fac treaba eficient si intr-un timp scurt.

Ce rol joaca filtrul de ulei intr-o masina?

Filtrul de ulei din masina protejeaza motorul cu ardere interna de eventuale daune, indeparteaza praful, murdaria, tot felul de depuneri si particule.

Cat de des trebuie schimbat filtrul de ulei al unei masini?

Regularitatea schimbarii filtrului de ulei depinde de tipul de combustibil folosit, de aceea se recomanda schimbarea filtrului dupa 10.000 km pentru masinile pe benzina si 15.000 km pentru autovehiculele diesel.

Ce alte servicii sunt disponibile pe care le puteti oferi?

De asemenea, putem oferi si alte servicii de intretinere precum:

  • Inlocuire lichid de frana
  • Inlocuire lichid servodirectie
  • Inlocuire filtru de aer
  • Inlocuire filtru de combustibil
Sus