Curatare antibacteriana a aerului conditionat auto

Deoarece petrecem o perioada semnificativa de timp in masinile noastre, este esential sa ne asiguram ca aerul pe care il respiram este curat si racoros. Dar, din pacate, acest lucru nu se intampla in toate cazurile. Uneori, sporii de mucegai si bacteriile patrund in sistemul de aer conditionat. Pentru acestea, umiditatea ridicata din tevile de aer conditionat este terenul perfect de reproducere. Intr-un astfel de caz, curatarea cu ozon poate fi de ajutor.

Cum se curata sistemul de aer conditionat si de ce este necesara?

Curatarea antibacteriana cu ozon foloseste gazul ozon, un dezinfectant natural si foarte eficient, pentru a elimina bacteriile, virusii, mucegaiul si alte organisme daunatoare din sistemul de aer conditionat al masinii dumneavoastra. Tehnicienii nostri calificati injecteaza doze controlate de ozon in sistem, unde acesta patrunde in fiecare coltisor, dezinfectand eficient intregul sistem. Nu numai ca ozonul ucide bacteriile si alti germeni, dar neutralizeaza si mirosurile, lasand interiorul masinii dvs. proaspat si curat. Aceasta metoda avansata de curatare asigura un mediu igienic si sigur pentru dumneavoastra si pasagerii dumneavoastra.

Cum stii daca ai nevoie de o curatare antibacteriana a aerului conditionat?

Iata cateva semne comune care pot indica faptul ca sistemul dvs. are nevoie de atentie:

  • Mirosuri persistente de mucegai: Mirosurile neplacute care persista chiar si dupa incercarea de curatare sunt un indiciu al prezentei germenilor in sistem. 

  • Scaderea performantelor de racire: Daca observati o scadere a performantelor aparatului de aer conditionat, aceasta s-ar putea datora unor componente infundate sau unei serpentine de evaporare murdare. 

  • Alergii sau probleme de respiratie: daca dumneavoastra sau pasagerii dumneavoastra aveti simptome de alergie sau dificultati de respiratie in timp ce sistemul de aer conditionat functioneaza, acest lucru ar putea indica prezenta alergenilor si a substantelor iritante in sistem. 

Nu merita sa va riscati sanatatea. Nu stiti ce fel de bacterii sau ce tip de mucegai se afla acolo. In schimb, apelati la un specialist pentru o curatare antibacteriana.

De ce ar trebui sa va adresati service-ului auto Anvelopele?

Profesionistii de la service-ul nostru din Anvelopele au experienta si echipamentul necesar pentru a efectua o curatare completa cu ozon la un cost redus! Pentru a face o programare pentru o curatare antibacteriana a aerului conditionat sunati la linia noastra fierbinte - +373 60 336 236, sau alternativ vizitati atelierul nostru de reparatii din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatare antibacteriana cu ozon 1Curatare antibacteriana cu ozon 2Curatare antibacteriana cu ozon 3Curatare antibacteriana cu ozon 4Curatare antibacteriana cu ozon 5Curatare antibacteriana cu ozon 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png