Uleiul Fuchs de motor achizitioneaza in Republica Moldova

Descoperiti in magazinul nostru online o varietate larga de ulei Fuchs pentru motor. Aiesta firma a dobindit de multa vreme o imensa faima si este iubita de o multime de proprietari de auto la nivel mondial. Pe calitatea uleiurilor pentru motor atasate in asortiment, noi dam garantie, fiindca vindem numai marfa originala de calitate superioara.

Uleiurile Fuchs de motor sintetice au nivel ridicat de adaptabilitate la temperatura. Aceasta este o alegere nemaipomenita pentru motor care functioneaza la temperaturi critic minimale si maximale. Caracteristicile uleiurilor sintetice cuprind: performanta inalta la temperaturi scazute; coeficient scazut de frecare; evaporare scazuta; oxidativa inalta si stabilitate termica; indice de vascozitate ridicate.

Uleiurile de motor semi-artificiale atrag prin versatilitatea sa si sunt admisibili pentru aproape orice tip de motor. Uleiul semi-sintetic are vascozitate mai slaba si grad mai mic de aditivi.

Uleiurile de motor minerale sunt potrivite pentru masinile cu motoare care nu pretind la intretinere speciala. Aceasta este o optiune excelenta si ieftina pentru masinile invechite.

Cum sa alegi uleiuri de motor Fuchs?

Pentru a selectiona lubrifiantul suportabil, e nevoie sa cunoasteti: modelul de motor cu ardere interna, kilometrajul automobilului, anotimpul si gradul de vascozitate. Aceste informatii pot fi gasite in actul specificatiilor tehnice a masinii sau incredintati selectionarea consultantilor nostri. Cumparati chiar acum si savurati absolut de toate avantajele in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem permanent pregatiti sa va surprindem cu reduceri frecvente, servicii de nemaipomenita calitate, si preturi ieftine.

Cine detine marca de ulei de motor Fuchs? Cine detine marca de ulei de motor Fuchs?

FUCHS Petrolub SE este proprietarul marcii Fuchs. Compania germana Fuchs este unul dintre cei mai importanti furnizori de uleiuri de motor in Europa si Asia. Compania a fost fondata in 1931.

Ce tipuri de uleiuri produce Fuchs? Ce tipuri de uleiuri produce Fuchs?

Producatorii de uleiuri de motor Fuchs vand toate cele 3 tipuri de uleiuri: sintetice, semisintetice si minerale. Toate uleiurile sunt produse in conformitate cu cerintele si standardele internationale.

Ce face sa iasa in evidenta uleiurile de motor Fuchs? Ce face sa iasa in evidenta uleiurile de motor Fuchs?

Uleiurile de motor Fuchs se remarca prin performanta lor ridicata, performanta atat la temperaturi scazute, cat si la temperaturi ridicate si raportul calitate-pret bun.

In ce orase livrati? In ce orase livrati?

Livrarea gratuita se efectueaza in Chisinau si pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Termenele de livrare depind in mare masura de locatia unei anumite localitati si pot varia de la 24 de ore la 10 zile.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png