Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare proprietar de masina stie ca sunt necesare anvelope grozave pentru a conduce confortabil. In intentia de a achizitiona cu exactitate anvelopele 235/55 R17, este important sa cunoastem multe caracteristici importante, de exemplu: indicele de viteza sau fiabilitate. Sezonalitatea este foarte importanta. Nepotrivirea anvelopelor cu vremea poate cauza un accident! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 235/55 R17?

Anvelope 235/55 R17 pentru vara

Anvelopele sunt schimbate in mod traditional in Moldova in timpul primaverii. Temperatura este de obicei in regiunea de 9 °C sau mai mult. Anvelopele de vara 235/55 R17 au o multime de proprietati, ele corespund climei din zona noastra climatica:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete umede. Acest lucru permite masinii sa decelereze rapid. 
  2. Controlul confortului. O astfel de proprietate poate rezolva o situatie dificila pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai bine la comenzile proprietarului masinii, cu atat conducerea va deveni mai favorabila.
  3. Rezistenta buna la derapaj. Adica modul in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri foarte ude.

Regiunea noastra este dominata de o multime de precipitatii in sezonul cald, din aceasta cauza, acesti parametri trebuie luati in considerare.

Anvelope de iarna 235/55 R17

In aceasta perioada, temperatura incepe sa scada sub cinci °C, este necesara inlocuirea anvelopelor cu cele de iarna. Anvelopele de iarna 235/55 R17 este o compozitie speciala. Va permite sa mentineti elasticitatea in conditii de inghet sever. Catalog online de anvelope nostru vinde produse cu caracteristici excelente, cum ar fi:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Acest profil are capacitatea de a fi curatat de murdarie. In plus, sunt bine gestionati pe drum. 
  2. Prezenta spinilor. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Durata lunga de viata. Cu o intretinere adecvata, razele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama este listata de la produse de la producatori de incredere!

Pentru o miscare in siguranta in timpul iernii, trebuie sa cumparati anvelope de iarna 235/55 R17!

Anvelope pentru orice vreme 235/55 R17

In ciuda conceptiilor gresite, patinele pentru orice vreme 235/55 R17 nu sunt concepute pentru a se misca tot sezonul. Ei fac fata perfect temperaturilor din regiune de la -7 la +10 grade. Adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste roti combina caracteristicile de vara si iarna. Pentru soferi, anvelope all season la pret accesibil ar putea fi o solutie la necazul depozitarii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa folositi doar unul. Daca doriti sa cumparati pneuri all-season 235/55 R17, sunati la operatorul de vanzari sau plasati o comanda online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png