Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare transportator realizeaza ca pentru o conducere confortabila sunt necesare anvelope de calitate. Pentru selectarea necesara a anvelopelor 195/55 R16, este important sa cunoasteti multe dintre cele mai importante caracteristici, de exemplu: valoarea vitezei si a sarcinii. Sezonalitatea este destul de semnificativa. Nealinierea anvelopelor cu conditiile climatice poate duce la un accident pe drum! Ce diferentiaza anvelopele all-season, iarna si vara 195/55 R16?

Anvelope de vara 195/55 R16

In regiunea noastra, anvelopele sunt in mod traditional inlocuite odata cu debutul primaverii. Temperatura este de aproximativ 8 °C sau mai mult. Anvelopele 195/55 R16 pentru vara au un numar mare de proprietati, ele corespund conditiilor de mediu din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe suprafata drumului. Acest lucru ofera masinii o reducere a vitezei de functionare. 
  2. Management de incredere. O astfel de proprietate poate rezolva o situatie dificila pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai bine la actiunile proprietarului masinii, cu atat calatoria va fi mai confortabila.
  3. Rezistenta buna la derapaj. Si anume modul in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Zona noastra este supusa unei cantitati uriase de precipitatii abundente in timpul verii, din acest motiv aceasta proprietate ar trebui luata in considerare.

Patine 195/55 R16 pentru iarna

Cand temperatura scade sub 5 grade, ar trebui sa schimbati anvelopele la iarna. Anvelopele de iarna 195/55 R16 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea in inghet. Magazinul nostru ofera anvelope ieftine online cu cele mai bune caracteristici, precum:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata de murdarie. In plus, sunt foarte bine controlati pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera. 
  3. Perioada de functionare. Depozitate corespunzator, razele vor rezista mult timp. Acest moment se datoreaza faptului ca compozitia este listata din produse de la furnizori cunoscuti!

Pentru a conduce fiabil in timpul iernii, trebuie sa achizitionati pneuri de iarna 195/55 R16!

Cauciucuri pentru toate anotimpurile 195/55 R16

In ciuda prejudecatilor, anvelopele pentru toate anotimpurile 195/55 R16 nu sunt facute pentru a rula tot sezonul. Ele fac fata perfect temperaturilor in intervalul de la -7 la + zece °C. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste roti includ caracteristici de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problemele legate de depozitarea unui al doilea set de roti, acum puteti utiliza doar 1. Daca doriti sa cumparati raze pentru orice vreme 195/55 R16, contactati managerul de vanzari sau cumparati cauciucurile md online.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png