Vopsirea torpilelor auto

Tabloul de bord este una dintre cele mai vizibile si mai frecvent utilizate parti ale masinii dumneavoastra. Este, de asemenea, una dintre cele mai sensibile la uzura. In timp, plansa de bord poate deveni mata, crapata si decolorata de lumina soarelui. Acest lucru confera masinii dvs. un aspect vechi si uzat. Dar noi avem o solutie pentru tine - vopsirea torpedoului auto!

Ce inseamna vopsirea unei torpedo auto?

Vopsirea torpedo a plasticului este procesul de readucere a bordului la starea initiala prin refacerea vopselei. Procesul implica indepartarea vopselei vechi a plansei de bord, slefuirea acesteia si aplicarea unui nou strat de vopsea. Vopsirea torpedo se poate face fara indepartare. Aceasta poate schimba complet aspectul tabloului de bord si poate face ca masina dvs. sa arate din nou ca noua.

De ce aveti nevoie de o vopsire torpedo partiala?

Vopsirea tabloului de bord are multe beneficii. Aceasta:

  • Reda aspectul torpedoului.
  • Confera masinii dvs. un aspect nou si scump.
  • Protejeaza tabloul de bord de deteriorari ulterioare.
  • Poate fi realizat in diferite culori pentru a se potrivi cu interiorul masinii dvs.
  • Imbunatateste vizibilitatea indicatoarelor si a comenzilor de pe tabloul de bord.
  • Face plansa de bord mai rezistenta la decolorare si crapare.
  • Ajuta la imbunatatirea aspectului general al interiorului masinii dumneavoastra.

Nu stii unde in Chisinau poti sa iti vopsesti elementele torpedo? Service-ul auto Anvelopele va sta la dispozitie!

Daca panoul de bord arata vechi si uzat, vopsirea torpedoului din masina dumneavoastra este o modalitate excelenta de a-l readuce la starea initiala. 

Iar designerii profesionisti de la service auto Anvelopele sunt gata sa va ajute sa readuceti interiorul masinii dumneavoastra la gloria de odinioara! Oferim o gama larga de servicii de vopsire auto. Nu avem nicio problema in a vopsi o torpedo moale, astfel incat sa nu fie deteriorata.

De asemenea, folosim diferite tipuri de vopsea pentru diferite scopuri. De exemplu, vopsirea torpedoului din cauciuc lichid este usor de indepartat, daca v-ati plictisit de culoarea panoului, puteti elimina cu usurinta modificarea!

Vopsirea torpedoului cu vopsea de spray va va proteja mai puternic masina de uzura, iar vopsirea torpedoului cu vopsea structurala va va readuce masina la aceeasi culoare pe care o avea inainte de uzura!

Sau poate doriti sa va protejati torpedoul de lux? Avem optiunea de a va vopsi torpedoul cu vopsea pentru piele. Pentru a va pastra tabloul de bord liber de uzura si protejat de soare, contactati operatorii nostri la +373 60 336 236 pentru o consultatie si o programare. Acestia va vor raspunde la toate intrebarile pe care le aveti. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Vopsire bord si plastice interior 1Vopsire bord si plastice interior 2Vopsire bord si plastice interior 3Vopsire bord si plastice interior 4Vopsire bord si plastice interior 5Vopsire bord si plastice interior 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png