Ascutirea discurilor de frana auto

Pret: din 500 lei

Discurile de frana sunt o parte vitala a sistemului de franare al unei masini. De fiecare data cand sunt franate, acestea se incalzesc foarte tare si, ca urmare a acestei diferente, discurile se deformeaza. Aceasta deformare impiedica discurile sa isi indeplineasca functia, ceea ce se reflecta la randul sau in urmatoarele simptome: 

  • Cand pedala de frana este apasata, se simte un recul pe pedala de frana.

  • O vibratie este transmisa si la volan.

  • O crestere considerabila a distantei de franare.

  • Scartaituri, fluieraturi si alte zgomote.

  • Puteti simti fizic rugina, loviturile si zgarieturile de pe discuri.

Pentru ca discurile sa functioneze din nou, va trebui fie sa inlocuiti, fie sa ascutiti din nou discurile de frana. Reascutirea se efectueaza pentru a nivela suprafata de contact a discurilor de frana si pentru a imbunatati aderenta.

Refacerea discurilor de frana poate fi efectuata cu sau fara a scoate discul din masina, folosind un echipament special. 

In orice caz, procedura este de zeci de ori mai ieftina decat achizitionarea de discuri noi.

Ati aflat ca trebuie sa va faceti rotirea discurilor si ati dori sa stiti care este costul? Sunati la Centrul nostru de service la numarul + 373 60 336 236 pentru a afla raspunsul. Mecanicii auto de la centrul nostru va recomanda sa luati in serios intretinerea sistemului de franare si sa nu va riscati masina si viata. Modelarea discurilor de frana in centrul nostru de service auto din Chisinau este usoara, rapida si ieftina. 

Nu pierdeti timpul, noi ne ocupam de sistemul dumneavoastra de franare la centrul nostru de service auto din Chisinau, Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Ascutirea discurilor de frana 1Ascutirea discurilor de frana 2Ascutirea discurilor de frana 3Ascutirea discurilor de frana 4Ascutirea discurilor de frana 5Ascutirea discurilor de frana 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png