Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Vascozitate(SAE): openfilter
Volum openfilter
Combustibil openfilter
Indicele de vascozitate openfilter
Vascozitate cinematica la 100 °C openfilter
Cenusa sulfatata openfilter
Punct de inflamabilitate openfilter
Punct de curgere openfilter
Tact motor openfilter
API openfilter
ACEA openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

In Moldova cumpara ulei Ravenol pentru motor

In magazinul nostru online gasiti o gama mare de uleiul Ravenol de motor. Aiesta companie a obtinut demult o larga faima si este aleasa de milioane de proprietari de automibil la nivel mondial. Noi dam garantie pentru calitatea uleiurilor de motor prezentate in sortiment, din motiv ca comandam numai produse originale, de calitate superioara.

Uleiurile Ravenol pentru motor sintetice au stadiu ridicat de adaptabilitate la temperatura. Aiesta e o alegere superba pentru motor care functioneaza la temperaturi critic scazute si ridicate. Caracteristicile uleiurilor artificiale includ: oxidativa ridicata si stabilitate termica; performanta ridicata la temperaturi mici; indice de vascozitate ridicat; evaporare mica; coeficient scazut de frecare.

Uleiurile pentru motor semi-sintetice constata prin universalitatea sa si sunt convenabili pentru practic fiecare tip de motor. Uleiul semi-sintetic are stadiu mai scazut de aditivi si vascozitate mai slaba.

Uleiurile mineral Ravenol sunt adaptate pentru autovehiculele cu motoare care nu necesita intretinere deosebita. Aceasta e o optiune excelenta si ieftina pentru masinile invechite.

Ce fel de uleiuri de motor sa alegi?

Pentru a selectiona lubrifiantul acceptabil, trebuie sa cunoasteti: sezonalitatea si gradul de vascozitate, modelul de motor cu ardere interioara, kilometrajul automobilului. Aceste informatii pot fi gasite in documentatia tehnica a autovehiculului sau predati selectionarea specialistilor nostri. Procurati chiar acum si bucurativs de toate avantajele valabile in magazinul nostru anvelopele.md. Suntem intotdeauna pregatiti sa va surprindem cu reduceri dese, servicii de extraordinara calitate, si valori placute.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png