Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Fiecare lucrator din transport stie ca, de dragul unei miscari confortabile, sunt necesare anvelope excelente. Pentru alegerea dorita a anvelopelor 185/65 R15, ar trebui sa intelegeti multi parametri importanti, de exemplu: viteza sau indicele de stabilitate. Timpul de functionare este un punct destul de important. Anvelopele care nu se potrivesc cu vremea pot provoca un accident! Care este diferenta dintre anvelopele de iarna, vara si toate anotimpurile 185/65 R15?

Patinele 185/65 R15 pentru vara

La noi, de obicei, anvelopele se schimba primavara. Clima arata aproximativ 10° C si peste. Anvelopele de vara 185/65 R15 au un numar mare de caracteristici care corespund cu vremea din regiunea noastra:

  1. Aderenta excelenta pe pavaj uscat. Ceea ce ofera unei masini o franare confortabila. 
  2. Management de incredere. Aceasta caracteristica poate face fata unei circumstante dificile pe pista. Cu cat anvelopele raspund mai clar solicitarilor soferului, cu atat conducerea va deveni mai sigura.
  3. Acvaplanare excelenta. Si anume masura in care anvelopele sunt adaptate la conducerea pe drumuri ude.

Teritoriul Moldovei este dominat de un numar foarte mare de ploi abundente in sezonul estival, asa ca aceste proprietati sunt importante de retinut cand comandati anvelope vara md.

Anvelope de iarna 185/65 R15

Pe masura ce temperatura scade sub cinci grade, ar trebui sa schimbati anvelopele pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 185/65 R15 este o compozitie chimica speciala. Aceasta compozitie va permite sa pastrati proprietatile in inghet. Internet magazinul nostru furnizeaza produse cu parametri excelenti si anume:

  1. Model incastrat. Un profil similar este caracterizat de capacitatea de a curata murdaria. Inca grozav pe drum. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu crampoane scurteaza distanta de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera protectie. 
  3. Functionare pe termen lung. Cu o depozitare adecvata, anvelopele vor rezista mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama consta din produse de la producatori de incredere!

Pentru a conduce fiabil in sezonul de iarna, trebuie sa achizitionati cauciucuri de iarna 185/65 R15!

Anvelope 185/65 R15 tot sezonul

Contrar conceptiilor gresite, pneuri pentru toate anotimpurile 185/65 R15 nu sunt concepute pentru a rula pe tot parcursul anului. Ei fac o treaba excelenta cu performante in regiune de la -7 la + zece grade. Ele sunt adesea folosite primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de vara si iarna. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema depozitarii unui al doilea set de roti, acum puteti opera doar una. Daca doriti sa cumparati raze pentru orice vreme 185/65 R15, contactati managerul de vanzari sau plasati o comanda online din magazin cauciucuri in Chisinau.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png