Schimbarea filtrului de combustibil submersibil

Filtrul de combustibil cu imersie al masinii dumneavoastra este o parte importanta a sistemului de alimentare cu combustibil. Acesta ajuta la indepartarea murdariei, a resturilor si a apei din combustibil inainte ca acesta sa intre in motor. Un filtru de combustibil murdar sau infundat poate cauza o serie de probleme, cum ar fi:

  • Rateuri de aprindere a motorului.
  • O functionare la ralanti mai greoaie.
  • Eficienta redusa a combustibilului.
  • Accelerare intarziata.

Ce este un filtru de combustibil submersibil?

Un filtru de combustibil submersibil este un tip de filtru de combustibil care se afla in interiorul rezervorului. De obicei, este fabricat din hartie sau plasa si este conceput pentru a prinde murdaria, resturile si apa inainte ca combustibilul sa fie trimis la sistemul de injectie.

Simptome de probleme sau cand se efectueaza inlocuirea unui filtru de combustibil din rezervor?

Filtrul de combustibil din rezervor trebuie inlocuit in conformitate cu recomandarile producatorului. Cu toate acestea, exista mai multe semne care pot indica faptul ca filtrul trebuie inlocuit mai devreme, inclusiv:

  • Problemele de motor mentionate mai sus.
  • Miros de combustibil chiar si atunci cand rezervorul este inchis.
  • O scadere generala a eficientei motorului.
  • O lumina de avertizare "Probleme la motor" pe tabloul de bord.

Daca suspectati o defectiune la filtrul de combustibil, merita sa il scoateti sau sa il inlocuiti urgent de catre un profesionist. Un filtru de combustibil care functioneaza defectuos poate uza motorul si poate duce la reparatii costisitoare. Nu vrei sa risti integritatea masinii tale, contacteaza mai degraba un specialist in reparatii auto.

Nu sunteti sigur unde se efectueaza inlocuirea filtrului de combustibil la un cost redus? Anvelopele Service Auto va sta la dispozitie!

Service-ul nostru auto Anvelopele dispune de toate instrumentele si dispozitivele pentru o inlocuire de calitate a filtrului de combustibil la masina dumneavoastra. Doar in service-ul auto Anvelopele vei fi inlocuit in cel mai scurt timp posibil si la un pret mic! Inlocuirea filtrului de combustibil diesel fara groapa este usor pentru noi!

Ai nevoie sa schimbi filtrul de combustibil la masina ta, dar esti ingrijorat de pret? Pentru a face o programare pentru inlocuirea filtrului de combustibil in service-ul auto Anvelopele, sunati la linia noastra de asistenta telefonica +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea filtrului de combustibil submersibil 1Inlocuirea filtrului de combustibil submersibil 2Inlocuirea filtrului de combustibil submersibil 3Inlocuirea filtrului de combustibil submersibil 4Inlocuirea filtrului de combustibil submersibil 5Inlocuirea filtrului de combustibil submersibil 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png