Serviciu de schimbare a anvelopelor cu deplasare 24/24 de ore in Chisinau si Moldova

Oriunde va-ti afla pe teritoriul Republicii Moldova, fara indoiala, inclusiv orasul Chisinau, serviciul de schimbare a anvelopeor cu deplasarea a 24 de ore pe zi la fata locului, este pregatit sa va ajute. Vulcanizarea noastra mobila - este un exemplu de calitate excelenta a muncii, nivel ridicat de intretinere si servicii, precum si a celor mai accesibile preturi.

Traim intr-o perioada in care un singur apel ne separa de serviciul pe care il dorim, cand cu prima apasare a unui singur buton, putem achizitiona lucrul de care avem nevoie. Acum este posibil de comandat si serviciul de anvelope la fata locului care functioneaza non-stop si prin simpla apelare a numarului de telefon. In acest moment, transportul personal este mai mult o necesitate decat un lux, deoarece ritmul vietii continua sa se accelereze si vrem sa fim in timp oriunde si peste tot. In fiecare zi, numarul total de proprietari de autoturisme creste, ceea ce duce la necesitatea unei mai mari varietati de servicii furnizate in sectorul auto. Masina noastra este prietenul nostru, tovarasul, insotitorul si asistentul nostru, deci merita sa o tratam cu atentie si grija. Fiecare sofer al propriei masini se straduieste sa foloseasca numai produse de inalta calitate pentru realimentarea si ingrijirea masinii. Aspectul calitatii este important pentru noi nu numai in ceea ce priveste combustibilul, dar acordam si un rol special anvelopelor auto, pe care le instalam pe „randunica” noastra. Incaltamintea buna si de calitate nu este importanta doar pentru picioarele umane, dar este deosebit de importanta si pentru utilizarea eficienta a unei masini. Caracteristicile cauciucului si calitatea acestuia vor oferi masinii dvs. nu numai confort, ci si stil. Dar, oricat am incerca, indiferent la cat de scump am alege anvelopele, exista totusi o posibilitate de deteriorare sau de strapungere. Fiecare sofer a intalnit sau va intalni cel putin o data un cauciuc strapuns, o anvelopa plata sau o ruptura neplacuta a pneului (cordonului). Adesea, astfel de situatii se intampla conform ghinionului - in cel mai incomod si nepotrivit moment, cand in joc se pune o promovare in scara carierii sau copilul are un eveniment deosebit de important pe care nu vreti sa-l ratati nici decum. Si chiar daca esti norocos si nu departe exista un service auto, nu exista nicio garantie ca nu vor exista cozi. Anume in acest moment de fata, „schimbatorul de anvelope mobil” te scapa cel mai bine.

Vulcanizare Mobila
Vulcanizare Mobila

vulcanizare mobila 24 este un serviciu relativ nou in Cisinau si in toata Moldova, dar este deja foarte popular. Serviciul de anvelope mobile ce functioneaza non-stop in Chisinau si alte regiuni ale Moldovei economiseste semnificativ timp si nervi, permitandu-va sa uitati de cautarea celei mai apropiate vulcanizari, stand in randuri lungi si la costuri ridicate de servicii. Preturile pentru montarea anvelopelor pe roti din Chisinau de pe anvelopele.md sunt cele mai democratice si mai accesibile pe piata noastra, in timp ce calitatea serviciilor oferite nu este in niciun caz mai inferioara decat in serviciile stationare, ci dimpotriva, in multe privinte, chiar mai buna. Pe site-ul nostru exista o lista de preturi si tarife pentru serviciile de montare a anvelopelor la fata locului, dar in caz de intrebari suplimentare, consultantii nostri sunt intotdeauna gata sa va ajute. Veti fi deservit de maestri competenti, care au o vasta experienta in industria anvelopelor, dupa ce si-au finalizat munca cu o inalta calitate si cat mai curand posibil, astfel incat sa puteti ajunge la destinatie in timp sau cu o intarziere minima. Indiferent de vreme - ploaie, zapada, arsita, viscol; in ciuda timpului zilei - dimineata, amurg, noapte; fara sa ne uitam la calendar - weekend-uri sau sarbatori suntem mereu la dispozitia dvs., intotdeauna bucurosi sa va dam o mana de ajutor, iar specialistii nostri sunt mereu pe fir pentru confortul dumneavoastra.

Preturi
Automobile Suv/ Microbuze/ Minivan
R 12-15 320 lei R 12-15 360 lei
R 16 340 lei R 16 400 lei
R 17 370 lei R 17 440 lei
R 18 420 lei R 18 480 lei
R 19 480 lei R 19 560 lei
R 20 550 lei R 20 620 lei
Comanda minima 300 lei
Comanda in timpul noptii* +100 lei
Comanda in orice raion din Moldova 7 lei/km
Reparea fisurilor** (1 cauciuc) 300 lei
Taieturi sau rupturi ale cordului** (1 cauciuc) 400-600 lei
Asteptarea clientului la fata locului 50 lei/ora

Serviciile de vulcanizare mobila 24/24

  • lucrari de reparatie a pneurilor
  • balansarea rotilor;
  • instalarea si demontarea pneurilor;
  • eliminarea diferitelor tipuri de defectiuni;
  • indepartarea si instalarea anvelopelor;
  • alte lucrari specifice.

De ce soferii moldoveni ne aleg anume pe noi? In primul rand, este demn de remarcat faptul ca suntem primul serviciu din Moldova care ofera servicii mobile de montare a anvelopelor, de aceea am reusit deja sa acumulam o experienta extinsa in acest domeniu. Pentru noi, clientul este intotdeauna pe primul loc si ne straduim sa satisfacem nevoile si dorintele fiecaruia dintre ei. Iata cateva motive pentru care anvelopele.md este lider in acest tip de servicii: