Inlocuirea senzorului arborelui cu came

Senzorul arborelui cu came este un dispozitiv care are rolul de a sincroniza injectia si aprinderea prin transferul de informatii privind pozitia fiecarui piston catre ECU al motorului. Acest lucru imbunatateste eficienta arderii combustibilului si puterea motorului.

Defectarea unui element atat de fundamental poate duce atat la o uzura sporita a componentelor, cat si la consecinte tragice. Sa ne uitam la simptomele unui senzor stricat.

Cum stiti cand aveti nevoie de inlocuirea unui senzor de arbore cu came?

Defectiunea motorului - principalul semn de probleme, pe masinile moderne exista mai multe functii pentru a proteja motorul si proprietarul de defectiuni, unitatea de control electronic trimite date la panoul de informatii, daca ati aprins pictograma motorului - este timpul sa mergeti la garaj, de asemenea, atunci cand este aprinsa, viteza maxima va fi limitata la 50-60 km/h pentru a proteja motorul de desincronizare, dar chiar si asa, exista multe semne de defectiune, care merita sa fie cunoscute, cum ar fi:

  • Este dificil sa porniti motorul, mai ales atunci cand este umed. Cu toate acestea, daca motorul si arborele cotit sunt incalzite, acesta porneste fara probleme.

  • Se pot simti vibratii nesincronizate ale motorului si vibratiile insele devin mai puternice.

  • Puterea redusa a motorului si cresterea consumului de combustibil.

  • Motorul se opreste brusc.

Acest ultim punct este deosebit de periculos, deoarece blocarea motorului in timpul conducerii poate duce la o amenda sau, mai rau, la un accident.

Ce ar trebui sa faceti daca descoperiti aceasta problema?

Daca descoperiti aceste probleme, senzorul arborelui cu came trebuie inlocuit cat mai repede posibil, deoarece riscati sa va loviti de un accident si sa pierdeti mult mai mult timp si bani in despagubiri. Este mai bine sa nu creezi accidente si sa lasi la voia intamplarii buna functionare a vehiculului tau si sa apelezi in schimb la profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea senzorului arborelui cu came, dar sunteti ingrijorat de pret? La garajul nostru, veti avea parte de un pret corect si de profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consiliere. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea senzorului arborelui cu came 1Inlocuirea senzorului arborelui cu came 2Inlocuirea senzorului arborelui cu came 3Inlocuirea senzorului arborelui cu came 4Inlocuirea senzorului arborelui cu came 5Inlocuirea senzorului arborelui cu came 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png