Instalarea tobei de esapament auto

Cosul de esapament al masinii dumneavoastra este o parte importanta a sistemului de evacuare. Ajuta la reducerea zgomotului si a emisiilor si contribuie la buna functionare a motorului dumneavoastra. In timp, toba de esapament poate fi deteriorata sau infundata, ceea ce poate duce la o serie de probleme, pe care le vom analiza in continuare. Dar, mai intai, sa intelegem cum functioneaza.

Ce este o toba de esapament auto?

O toba de esapament este un dispozitiv care este folosit pentru a reduce zgomotul creat de sistemul de evacuare a motorului. Acesta functioneaza prin transformarea undelor sonore in energie termica, care este apoi disipata in atmosfera. Amortizoarele constau, de obicei, dintr-o serie de camere umplute cu o lana speciala, care absoarbe sunetul.

Simptomele de functionare defectuoasa sau cand se efectueaza instalarea amortizoarelor de sunet?

Exista mai multe semne care pot indica faptul ca toba de esapament a masinii dvs. trebuie inlocuita, principalele fiind:

  • Zgomot excesiv.
  • Eficienta scazuta a consumului de combustibil.
  • Probleme de performanta a motorului, sarituri de curse, probleme de pornire.
  • Fum negru din teava de esapament.

Tipuri de amortizoare de zgomot

Exista mai multe tipuri diferite de amortizoare de zgomot pentru masini, fiecare cu propriile avantaje si dezavantaje. Unele dintre cele mai comune tipuri de amortizoare de zgomot includ:

  • Amortizoare de zgomot directe. Aceste amortizoare sunt cel mai simplu tip si ofera performante optime in ceea ce priveste reducerea zgomotului si a emisiilor. Cu toate acestea, ele pot fi, de asemenea, destul de zgomotoase, in special la viteze mari.
  • Amortizoare rezonante. Aceste amortizoare de zgomot sunt mai sofisticate decat amortizoarele drepte si ofera cel mai bun echilibru intre reducerea zgomotului si performanta. De asemenea, sunt mai putin predispuse la zgomot la viteze mari.
  • Amortizoare turbo. Aceste amortizoare de zgomot sunt concepute pentru vehiculele turbo. Ele ajuta la reducerea contrapresiunii create de turbocompresor, ceea ce poate imbunatati performanta motorului.

Nu stiti unde se realizeaza o instalare de tobe de esapament directe la un pret scazut? Anvelopele Auto Service va sta la dispozitie!

In service-ul nostru auto Anvelopele maestrii schimba cu usurinta amortizoarele de zgomot ale diferitelor tipuri de masini. Instalarea unei tobe de esapament, tuningul unei masini pentru ele nu este o problema. Instalarea oricarui tip de amortizoare de zgomot - numai in service-ul auto Anvelopele!

Daca aveti intrebari despre instalarea amortizoarelor de sunet sau intentionati sa faceti o programare pentru inlocuire, va rugam sa ne contactati la +373 60 336 236 pentru consultanta. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Instalarea amortizorului de sunet 1Instalarea amortizorului de sunet 2Instalarea amortizorului de sunet 3Instalarea amortizorului de sunet 4Instalarea amortizorului de sunet 5Instalarea amortizorului de sunet 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png