Curatarea chimica a portbagajului auto

Portbagajul masinii dvs. este un spatiu care poate fi folosit pentru a depozita orice, de la alimente la echipament sportiv. Dar, in timp, se poate murdari si poate incepe sa puta. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a va curata temeinic portbagajul, curatarea uscata a portbagajului este o optiune excelenta.

Care este rostul curatatorie chimica a portbagajului?

Curatarea uscata a cizmelor este procesul de utilizare a unor substante chimice speciale pentru a indeparta murdaria, murdaria si mirosurile din cizma. Substantele chimice sunt concepute pentru a fi utilizate in conditii de siguranta in interiorul unei masini si s-au dovedit a fi extrem de eficiente pentru a indeparta chiar si cele mai dificile pete, bacterii si mucegaiuri.

Cand se efectueaza curatarea chimica a portbagajului?

Exista mai multe semne care indica faptul ca este posibil sa aveti nevoie de curatarea uscata a portbagajului. Acestea includ:

  • Murdarie si murdarie greu de indepartat cu aspiratorul sau cu o carpa umeda.
  • Mirosuri care nu sunt indepartate prin metode simple de curatare.
  • Pete de la diverse deversari de lichide.

Avantajele curatarii uscate fata de curatarea clasica a interiorului portbagajului

Curatarea uscata a interiorului bocancilor are mai multe avantaje. Printre acestea se numara:

  • Eficienta ridicata.
  • Eliminarea completa a mirosurilor.
  • Protectia captuselii cizmei. Folosim substante chimice speciale care nu dauneaza captuselii cizmei dvs.
  • Tratarea punctuala a problemei. Folosim substante chimice specifice pentru fiecare situatie in parte. Daca aveti mucegai in cizme, folosim agenti antifungici!
  • Protectie impotriva coroziunii. De asemenea, eliminam excesul de umiditate din interiorul cizmei, astfel incat sa nu se poata forma rugina.

Nu stiti unde sa va curatati portbagajul auto la un pret redus? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a curata temeinic portbagajul masinii dvs. in Chisinau, curatarea uscata a portbagajului la un pret mic - doar la Anvelopele car service. Este eficienta, sigura si poate contribui la cresterea valorii masinii tale.

Va intereseaza intrebarea: "Cat costa curatarea chimica a portbagajului"? Raspunsul este simplu: Depinde de masina. SUV-urile si crossoverele mari folosesc mult mai multe produse de curatare decat, sa zicem, sedanurile. Dar, in general, costul este scazut. Pentru informatii detaliate despre costul curatarii la uscat a portbagajului masinii dvs. in service-ul auto Anvelopele, sunati la linia noastra de asistenta telefonica +373 60 336 236. Apeland acest numar de telefon, puteti face o programare pentru curatarea uscata in service-ul nostru auto. Service-ul nostru auto din Chisinau se afla pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Curatarea chimica a portbagajului auto 1Curatarea chimica a portbagajului auto 2Curatarea chimica a portbagajului auto 3Curatarea chimica a portbagajului auto 4Curatarea chimica a portbagajului auto 5Curatarea chimica a portbagajului auto 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png