Inlocuirea unei cruci cardanice auto

Crucea de pe arborele cardanic este principalul element de actionare al vehiculului. Aceasta transmite cuplul de la motor la roti, reduce rezistenta arborelui cardanic si, prin urmare, este responsabila de schimbarea treptelor de viteza. Arborele incrucisat este cel care suporta cea mai mare parte a fortelor motrice.

Defectiunea unui crucian face imposibila schimbarea vitezei, iar apoi se ajunge la o oprire completa. Un arbore cardanic este coloana vertebrala a vehiculului. Ignorarea ruperii sau a uzurii sale este imposibila.

Cum sa intelegeti daca aveti nevoie de inlocuirea arborelui cardanic al arborelui de transmisie?

Functionarea defectuoasa a transmisiei este principalul semn de probleme, dar chiar si asa, exista o multime de semne de care trebuie sa fii atent, cum ar fi:

  • Clicuri puternice, pocnituri, scartaituri, scartaituri, batai din arborele de transmisie in timpul conducerii.

Daca apar aceste simptome, contactati imediat profesionistii. Defectarea arborelui cardanic este un eveniment extrem de daunator. Nu trebuie sa se joace cu el sau sa fie amanat pentru maine.

Ce trebuie sa faceti daca descoperiti aceasta problema?

Daca descoperiti aceste probleme, ar trebui sa incepeti urgent diagnosticarea si inlocuirea arborelui transversal, deoarece riscati sa pierdeti mult mai mult timp si bani pentru repararea sistemelor conexe. Arborele transversal este o componenta cheie a sistemului de propulsie al masinii si este nevoie de eforturile mai multor profesionisti pentru a-l repara, asa ca ar trebui sa va reparati arborele cardanic la un centru de service. Este mai bine sa nu creati accidente si sa lasati la voia intamplarii functionalitatea autovehiculului dumneavoastra, in schimb contactati profesionistii de la Anvelopele.

Sunteti interesat de inlocuirea arborelui cardanic, dar sunteti ingrijorat de pret? La centrul nostru de service auto, veti avea parte de un pret corect si de profesionalism. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie si aflati cat costa montarea unui arbore de transmisie in cruce. Sau vizitati service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea unei cruci de arbore cardanic 1Inlocuirea unei cruci de arbore cardanic 2Inlocuirea unei cruci de arbore cardanic 3Inlocuirea unei cruci de arbore cardanic 4Inlocuirea unei cruci de arbore cardanic 5Inlocuirea unei cruci de arbore cardanic 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png