Inspectia carterului de ulei al motorului

Carterul de ulei de motor al vehiculului dumneavoastra este o componenta importanta care ajuta la buna functionare a motorului. Acesta colecteaza si stocheaza uleiul care lubrifiaza motorul si, de asemenea, ajuta la prevenirea scurgerilor asociate cu vibratiile motorului.

De ce ati putea avea nevoie de o inspectie a carterului de ulei de motor?

O inspectie a carterului de ulei de motor este o procedura simpla care poate ajuta la identificarea oricaror probleme cu carterul de ulei. Inspectia implica, de obicei, indepartarea si inspectarea carterului de ulei pentru fisuri, coroziune sau alte deteriorari care ar putea duce la scurgeri de ulei. 

Este important sa verificati carterul de ulei cel putin o data pe an sau mai des daca vehiculul dvs. este condus in conditii dificile, cum ar fi condusul in afara drumului, drumuri proaste, temperaturi de peste 35 de grade Celsius, ploi abundente etc.

Iata cateva dintre simptomele care pot indica faptul ca tigaia de ulei de motor a masinii dvs. trebuie verificata:

  • Scurgeri sau nivel scazut de ulei.
  • Zgomote straine provenind de la motor.
  • Supraincalzire.
  • Rateuri ale motorului: sarituri de curse, probleme de pornire.

Daca observati oricare dintre aceste simptome, este important sa verificati cat mai curand posibil tigaia de ulei de motor a masinii dumneavoastra. O tigaie de ulei deteriorata poate duce la probleme serioase ale motorului, asa ca este important sa luati masuri pentru a preveni uzura si deteriorarea ulterioara.

De ce ar trebui sa va faceti inspectia carterului de ulei la Anvelopele?

Daca se constata deteriorari, este posibil sa fie necesara repararea sau inlocuirea carterului de ulei.
De aceea, o inspectie a carterului de ulei este o modalitate rapida si usoara de a mentine motorul masinii dvs. sa functioneze fara probleme. 
Iar profesionistii de la Anvelopele Auto Service va pot ajuta sa efectuati o inspectie a carterului de ulei. Vom diagnostica sistemul de lubrifiere al masinii dvs. in cel mai scurt timp posibil, la un pret redus. 
Trebuie doar sa ne sunati la numarul de telefon +373 60 336 236 si sa faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Inspectia carterului de ulei al motorului 1Inspectia carterului de ulei al motorului 2Inspectia carterului de ulei al motorului 3Inspectia carterului de ulei al motorului 4Inspectia carterului de ulei al motorului 5Inspectia carterului de ulei al motorului 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png