Izolarea fonica a podelei portbagajului

V-ati surprins vreodata dorind sa evitati zgomotul de pe sosea si vibratiile motorului in timpul condusului? Daca da, nu sunteti singurul. Multi oameni sunt foarte distrasi si deranjati de zgomotul din interiorul unei masini.

O modalitate de a reduce zgomotul din masina dumneavoastra este izolarea fonica a podelei portbagajului. Acesta este un proiect relativ simplu si accesibil, care poate imbunatati considerabil confortul calatoriei dvs.

Ce este izolarea fonica a podelei portbagajului?

Izolarea fonica a podelei portbagajului presupune instalarea unui strat de material care absoarbe sunetul intre captuseala portbagajului si podeaua metalica. Acest material ajuta la absorbtia undelor sonore, impiedicandu-le sa se reflecte pe portbagaj si sa patrunda in habitaclu.

Materiale pentru izolarea fonica a podelei portbagajului.

Sunt disponibile multe materiale de izolare fonica diferite, dar unele dintre cele mai populare includ:

  • Spuma cu celule inchise. Acesta este un material usor si flexibil care absoarbe eficient undele sonore.
  • Vinil. Acesta este un material mai greu care asigura o absorbtie si mai mare a sunetului.
  • Bitum. Acesta este un material lipicios, asemanator rasinii, care este utilizat pentru a etansa orice spatii sau fisuri din podeaua portbagajului. De obicei, este utilizat in tandem cu alte metode pentru a maximiza rezultatele.

Motive pentru a instala izolarea fonica a podelei portbagajului.

Exista o serie de motive pentru care ar trebui sa va izolati fonic podeaua portbagajului:

  • Pentru a reduce zgomotul rutier. Zgomotul rutier poate fi foarte deranjant si enervant, mai ales in timpul calatoriilor lungi. 
  • Pentru a imbunatati calitatea sunetului. Daca aveti un sistem audio bun, izolarea fonica a podelei portbagajului va poate ajuta sa imbunatatiti calitatea sunetului. 
  • Pentru a imbunatati confortul general al calatoriei.

Nu sunteti sigur de unde sa obtineti izolarea fonica a podelei portbagajului in Moldova? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

Izolarea fonica a podelei portbagajului este un proiect relativ simplu si accesibil, care poate imbunatati semnificativ confortul si siguranta masinii dvs. 

Specialistii de la Anvelopele car service sunt gata sa efectueze izolarea fonica a podelei portbagajului in cel mai scurt timp posibil. Avem o experienta vasta in tuning si modificari ale masinii. Pentru noi, izolarea fonica a podelei portbagajului este un proces rapid si fara probleme! De aceea, avem cele mai mici preturi pentru lucrari de interior din tot Chisinaul!

Pentru a afla mai multe despre izolarea fonica a podelei portbagajului sau pentru a obtine o oferta de pret avantajoasa, contactati-ne la numarul de telefon +373 60 336 236 pentru consultatie si programare. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md! 

Vom fi bucurosi sa va ajutam sa va facem masina mai confortabila si placuta la condus!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Izolatie fonica pentru podeaua portbagajului auto 1Izolatie fonica pentru podeaua portbagajului auto 2Izolatie fonica pentru podeaua portbagajului auto 3Izolatie fonica pentru podeaua portbagajului auto 4Izolatie fonica pentru podeaua portbagajului auto 5Izolatie fonica pentru podeaua portbagajului auto 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png