Vezi toate serviciile

Diagnosticarea sistemului de alimentare al masinii

Pret: din 500 lei

Diagnosticarea sistemului de combustibil al motorului este efectuata pentru a preveni aparitia unei defectiuni. Abordarea cumulativa a controlului tehnic face posibila eliminarea unui numar de probleme legate de functionarea vehiculului. Este aproape imposibil sa se efectueze masuri de diagnostic fara ajutorul unor specialisti calificati. Deoarece pentru o evaluare detaliata a capacitatii de lucru a anumitor structuri sunt necesare echipamente informatice si o luare in considerare incompleta a elementelor. Din acest motiv, daca doriti ca sistemul de alimentare sa functioneze un timp semnificativ mai indelungat, este indicat sa apelati la ajutorul unui service auto de inalta specialitate. Diagnosticarea programata de inalta calitate este necesara pentru a identifica rapid daunele in zonele de lucru care alimenteaza motorul cu combustibil. Datorita proprietatilor calitatii scazute a benzinei si motorinei autohtone, majoritatea masinilor straine sunt supuse unor defectiuni neasteptate. In cele mai multe cazuri, problemele sunt detectate pe drum, atunci cand masina se afla la cateva sute de kilometri de statia de reparatii. Inainte de a inspecta sistemul de alimentare, trebuie excluse o serie de motive, cum ar fi:scurgeri de aer, starea motorului. Aceste servicii sunt efectuate in service-ul nostru auto. Daca aveti intrebari, sunati la +37368257576 sau trimiteti un mesaj completand formularul.

Inregistrarea serviciului
Unde pot folosi serviciul de diagnosticare a sistemului de combustibil?

Specialistii service-ului nostru auto de la Maria Dragan 1/1, Chisinau va pot asigura un serviciu de diagnosticare a sistemului de alimentare. Expertii nostri au o multime de experienta si cunostinte. Toate reparatiile vor fi efectuate in cel mai scurt timp si la cele mai accesibile preturi.

Ce factori afecteaza negativ starea sistemului de combustibil?

Principalii factori pentru o defectiune a sistemului de alimentare cu combustibil pot fi:

  • utilizarea combustibilului de proasta calitate
  • patrunderea apei in rezervorul de combustibil
Merita sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto?

Daca nu doriti sa stati la coada pentru o programare la un service auto timp de cateva ore sau chiar mai mult, cel mai bine este sa va inscrieti in avans. Puteti face acest lucru lasand o solicitare pe site sau sunandu-ne la + 373 60 336 236.

Cum pot plati pentru servicii?

Pentru serviciile prestate de service-ul auto se accepta plata atat in numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile pe teritoriul Moldovei sunt acceptate la plata.

Sus