Diagnosticarea sistemului de combustibil auto

Pret: din 500 lei

Sistemul de alimentare cu combustibil este una dintre cele mai importante parti ale auto. Acest mecanism este responsabil pentru livrarea neintrerupta a combustibilului catre unitatea de putere. Utilizarea incorecta sau uzura naturala vor cauza functionarea defectuoasa ei. In acest caz, este posibil sa fie necesara diagnosticarea sistemului de combustibil. Nu intotdeauna exista semne de defectiune a sistemului de alimentare cu combustibil. Este dificil sa identificati singur problema, mai buna solutia este diagnosticarea sistemului de combustibil la specialist calificat. Cele mai frecvente semne care indica daune sunt: 

 • dificultati la pornirea motorului;
 • putere slaba;
 • defectiuni in functionarea motorului cu ardere interna;
 • cresterea consumului de combustibil;
 • miros de combustibil in salonul;
 • murdarire a bujiilor incandescente.

Daca semnele de mai sus sunt prezente in masina dumneavoastra, este timpul sa va ganditi. Nu ai nevoie de diagnosticarea sistemului de combustibil diesel? Este important se retinut ca procedura trebuie efectuata in timp potrivit pentru a evita defectarea si a celorlalte elemente. Va recomandam sa nu ignorati problema, mai degraba sa contactati cu profesionist pentru a diagnosticarea sistemului de combustibil. 

Etapele diagnosticului

Сum am mentionat mai devreme, aceasta procedura aceasta nu este simpla. Diagnosticarea sistemului de combustibil diesel este impartit in cateva etape. Toate etapele pot fi impartite astfel: 

 • discute cu soferul despre plangere legata de masina;
 • conectarea echipamentelor speciale;
 • conectarea computer pentru detectarea erorilor;
 • dezasamblarea sistemului;
 • cautarea cauzelor esecului.

Diagnosticarea sistemului de combustibil diesel profesionala va contribui la restabilirea functionarii corecte a tuturor componentelor si la maximizarea rezultatelor reviziei masinii.

Adresati-va la profesionisti

Daca aveti nevoie de diagnosticarea computerizata auto in Chisinau, adresati-va in service auto la Ciocana. Specialistii nostri sunt pregatiti sa lua orice job, chiar si cel mai dificil. Lucrarile vor fi executate la cea mai buna calitate si in cel mai scurt timp posibil. Daca doriti sa aflati pret la diagnosticare sistem combustibil sunati la numarul de telefon + 373 60 336 236. Va asteptam la Calea basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Diagnosticarea sistemului de combustibil 1Diagnosticarea sistemului de combustibil 2Diagnosticarea sistemului de combustibil 3Diagnosticarea sistemului de combustibil 4Diagnosticarea sistemului de combustibil 5Diagnosticarea sistemului de combustibil 6
Inregistrarea serviciului
Unde se verifica sistemul de motorina in Chisinau? Unde se verifica sistemul de motorina in Chisinau?

Specialistii service-ului nostru auto de la Calea basarabiei 46., Chisinau va pot asigura un serviciu de diagnosticare a sistemului de alimentare. Expertii nostri au o multime de experienta si cunostinte. Toate reparatiile vor fi efectuate in cel mai scurt timp si la cele mai accesibile preturi.

De ce ar putea fi necesara o diagnosticare a sistemului de combustibil diesel? De ce ar putea fi necesara o diagnosticare a sistemului de combustibil diesel?

Principalii factori pentru o defectiune a sistemului de alimentare cu combustibil pot fi:

 • utilizarea combustibilului de proasta calitate
 • patrunderea apei in rezervorul de combustibil
Merita sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto? Merita sa va preinregistrati in service-ul dvs. auto?

Daca nu doriti sa stati la coada pentru o programare la un service auto timp de cateva ore sau chiar mai mult, cel mai bine este sa va inscrieti in avans. Puteti face acest lucru lasand o solicitare pe site sau sunandu-ne la + 373 60 336 236.

Cum pot plati pentru servicii? Cum pot plati pentru servicii?

Pentru serviciile prestate de service-ul auto se accepta plata atat in numerar, cat si prin transfer bancar. Toate cardurile bancare valabile pe teritoriul Moldovei sunt acceptate la plata.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png