Vezi toate serviciile
Filtrul
Pret
Din:
inainte:
Vascozitate(SAE):
Volum
Combustibil
Indicele de vascozitate
Vascozitate cinematica la 100 °C
Cenusa sulfatata
Punct de inflamabilitate
Punct de curgere
Tact motor
Cauta
Reseteaza

In Chisinau procura uleiuri Mobil pentru motor

Descoperiti o varietate mare de ulei Mobil de motor pe site-ul nostru. Aiesta marca comerciala odinioara a castigat o larga popularitate si este aleasa de o multime de proprietari de masini de pe toate contenentele . Pentru calitatea uleilor de motor atasate in asortiment, noi dam garantie, fiindca comandam numai produse originale de inalta calitate.

Uleiurile Mobil pentru motor artificiale au grad ridicat de adaptare la temperatura. Aiesta este o decizie superba pentru un motor care lucreaza la temperatura minimala si maximala . Caracteristicile uleiului artificial cuprind:performanta inalta la temperaturi mici;coeficient redus de frecare;evaporare scazuta;oxidativa inalta si stabilitate termica;indice de vascozitate ridicate.

Uleiurile de motor semi-artificiale constata prin universalitatea sa si sunt admisibili pentru aproximativ fiecare tip de motor. Uleiurile semi-sintetice au stadiu mai mic de aditivi si vascozitate mai slaba.

Uleiurile de motor anorganice sunt potrivite pentru autovehiculele cu motoare care nu necesita intretinere individuala. Aceasta este o optiune excelenta si avantajoasa pentru autovehiculele invechite.

Ce uleiuri de motor sa alegi?

Pentru a selectiona lubrifiantul suportabil, trebuie sa posedati:tipul de motor cu ardere interna, kilometrajul autovehiculului, sezonul si gradul de vascozitate . Aceasta informatie poate fi gasita in documentatia tehnica a automobilului sau predati alegerea specialistilor nostri. Cumparati chiar acum si savurati absolut de toate avantajele valabile pe site-ul nostru anvelopele.md. Suntem permanent gata sa va bucuram cu servicii de inalta calitate, valori profitabile si reduceri profitabile .

Sus