Filtrul
Pret
Din:
Inainte:
Brand openfilter
Indicele de sarcină openfilter
Indicele de viteză openfilter
Sezonalitate openfilter
Cauta
Reseteaza Reseteaza

Orice pasionat de masini stie ca pentru o calatorie favorabila este nevoie de anvelope de calitate. Pentru a comanda corect anvelopele 185/60 R15, este important sa cunoasteti multe proprietati importante, de exemplu: rata sau rezistenta. Timpul de utilizare este un parametru important. Anvelopele care nu se potrivesc cu vremea pot provoca un accident! Care este diferenta dintre anvelopele all-season, de vara si de iarna 185/60 R15?

Anvelope 185/60 R15 pentru vara

In regiunea noastra, anvelopele sunt schimbate in mod traditional primavara. Vremea arata de obicei 8 °C si mai mult. Anvelopele de vara 185/60 R15 sunt dotate cu o multime de proprietati, ele corespund vremii din Moldova:

  1. Aderenta excelenta pe suprafete uscate. Ce face franarea automata sigura. 
  2. Management de incredere. Aceasta caracteristica va va permite sa rezolvati situatia dificila de pe drum. Cu cat anvelopele raspund mai clar la comenzile soferului, cu atat conducerea va fi mai favorabila.
  3. Rezistenta excelenta la alunecare. Mai exact, modul in care anvelopele auto sunt adaptate la conducerea pe carosabil umed.

Teritoriul tarii noastre se remarca printr-o cantitate mare de ploi in sezonul cald, motiv pentru care aceasta proprietate trebuie luata in considerare.

Anvelope de iarna 185/60 R15

Deoarece temperatura scade sub cinci °C, ar trebui sa schimbati partiile pentru ora de iarna. Anvelopele de iarna 185/60 R15 - aceasta este o compozitie chimica neobisnuita. Aceasta compozitie va permite sa mentineti elasticitatea in inghet. Internet magazinul nostru cu anvelope de iarna comercializeaza produse cu caracteristici excelente si anume:

  1. Modelul benzii de rulare de inalta calitate. Aceasta specie are capacitatea de a curata murdaria. Inca grozav pe autostrada. 
  2. Faptul de spini. Anvelopele cu varfuri reduc timpul de oprire atunci cand conduceti pe gheata, acest lucru ofera siguranta. 
  3. Functionare pe termen lung. Daca sunt intretinute corespunzator, acestea vor dura mult timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca gama provine din produse de la furnizori de incredere!

Pentru a conduce fiabil in timpul iernii, trebuie sa achizitionati anvelope de iarna 185/60 R15!

Pneuri pentru orice vreme 185/60 R15

Contrar scepticismului, patinele 185/60 R15 pentru orice vreme nu sunt facute sa se miste tot sezonul. Ei fac o treaba excelenta cu temperaturi cuprinse intre -7 si +10 °C. Adesea sunt folosite in sezonul de primavara si toamna. Aceste produse contin proprietati de iarna si vara. Pentru proprietarii de masini, aceasta poate fi o solutie la problema mentinerii unui al doilea set de roti, acum este posibil sa operati doar 1. Daca doriti sa cumparati cauciucuri all-season 185/60 R15, sunati la operatorul de vanzari sau plasati o comanda in internet magazin anvelope.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png