Inlocuirea arborelui de directie

Pret: din 550 lei

In procesul de utilizare a vehiculului, multe mecanisme si componente sunt afectate de sarcini care pot duce la diferite defectiuni. Prin urmare, merita sa verificati starea arborelui de directie in timp util.

Reparatia arborelui de directie ar trebui sa fie de incredere numai profesionistilor cu experienta in domeniul lor. necesita echipamente si unelte speciale. Posibilele probleme cu functionarea arborelui de directie sunt indicate de o anumita atingere care apare in timpul conducerii unei masini pe diferite suprafete accidentate. Dar pentru a verifica pe deplin acest lucru, sunt inca necesare diagnostice profesionale. Inlocuirea si repararea arborelui de directie poate fi incredintata angajatilor nostri din service auto, care isi vor face treaba corect.

Anvelopele.md, ofera servicii de inlocuirea arborelui de directie in Chisinau la cel mai inalt nivel. Mecanicii nostri sunt calificati si reactioneaza prompt la fiecare cerere de-a dumneavoastra. Ne puteti face o vizita pe str. Calea Basarabiei 46.

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea arborelui de directie 1Inlocuirea arborelui de directie 2Inlocuirea arborelui de directie 3Inlocuirea arborelui de directie 4Inlocuirea arborelui de directie 5Inlocuirea arborelui de directie 6
Inregistrarea serviciului
Unde pot inlocui arborele de directie? Unde pot inlocui arborele de directie?

Pentru a inlocui arborele de directie al masinii, puteti contacta in siguranta serviciul nostru auto. Lucram rapid, eficient si la preturi mici. Toate serviciile sunt garantate.

Ce spune despre functionarea defectuoasa a arborelui de directie? Ce spune despre functionarea defectuoasa a arborelui de directie?

Defectiunile arborelui de directie sunt semnalate de urmatoarele:

  • Trebuie sa depuneti mai mult efort pentru a intoarce roata
  • Rotile se intorc tarziu
  • Sunete straine in timpul rotirii volanului
Este posibil sa inlocuiti singur arborele de directie? Este posibil sa inlocuiti singur arborele de directie?

Puteti face un inlocuitor singur, dar daca nu aveti suficienta experienta in astfel de lucrari, cel mai bine este sa incredintati comandantilor de la serviciul auto.

Cat costa inlocuirea arborelui de directie? Cat costa inlocuirea arborelui de directie?

Pretul pentru inlocuirea arborelui de directie in service-ul nostru auto porneste de la 550 de lei si depinde de marca si modelul masinii, cantitatea de lucru necesara si asa mai departe.

Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png