Inspectia carterului cutiei de viteze

Carterul de transmisie este o parte importanta a sistemului de transmisie al vehiculului dumneavoastra. Acesta serveste ca rezervor pentru lichidul de transmisie, care ajuta la lubrifierea si racirea componentelor transmisiei. In timp, tigaia de ulei a transmisiei se poate deteriora, ceea ce poate duce la unele probleme.

Ce este o tava de ulei de transmisie?

Carterul de ulei al transmisiei este un rezervor metalic situat in partea de jos a transmisiei. De obicei, este fabricat din aluminiu sau otel si are un dop de golire si o gaura de umplere. Tavita de ulei de transmisie ajuta la pastrarea lichidului de transmisie si, de asemenea, ajuta la disiparea caldurii departe de transmisie.

De ce are nevoie masina dumneavoastra de o inspectie a tavii de ulei de transmisie?

Exista o serie de simptome care pot indica o problema cu tigaia de ulei de transmisie. Acestea includ:

  • Scurgeri de lichid de transmisie.
  • Lichid de transmisie care este inchis la culoare sau ars.
  • O transmisie care este dificil de schimbat.
  • O transmisie care scoate zgomote ciudate.

Daca observati oricare dintre aceste simptome, este important ca un mecanic calificat sa va inspecteze tavalugul de ulei al transmisiei. Un panou de ulei de transmisie care prezinta scurgeri poate cauza o serie de probleme, inclusiv deteriorarea transmisiei si uzura prematura a transmisiei.

De ce ar trebui sa va faceti inspectia masinii de catre mecanicii Anvelopele?

Inspectia periodica a carterului de ulei al transmisiei este o parte importanta a intretinerii preventive. Prin verificarea carterului de ulei al transmisiei, va puteti asigura ca transmisia dvs. va rezista multi ani de acum incolo. 
Iar verificarea carterului de ulei al transmisiei va va ajuta cu ajutorul meseriasilor de la service auto Anvelopele! Avem multi ani de experienta in lucrul cu masinile si vom repara cu usurinta transmisia masinii tale la un pret mic! Ce mai astepti? Sunati-ne la +373 60 336 236 si faceti o programare la o ora convenabila pentru dumneavoastra. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inspectia carterului cutiei de viteze 1Inspectia carterului cutiei de viteze 2Inspectia carterului cutiei de viteze 3Inspectia carterului cutiei de viteze 4Inspectia carterului cutiei de viteze 5Inspectia carterului cutiei de viteze 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png