Indreptarea usilor de masina

Indreptarea usilor de masina este un proces care implica repararea loviturilor, curbelor si a altor deteriorari ale panourilor usilor. Acest tip de reparatie este adesea necesar dupa un accident, dar poate fi folosit si pentru a imbunatati aspectul unei masini avariate de grindina sau de alte evenimente naturale.

Ce presupune indreptarea usilor auto?

Indreptarea loviturilor usilor este un proces de reparare a carcasei unei masini care este realizat de profesionisti in caroserie auto. Tehnicianul va folosi o varietate de instrumente pentru a indrepta cu grija metalul usii fara a deteriora vopseaua sau finisajul din jur. In unele cazuri, meseriasii se pot confrunta cu dilema daca o usa trebuie indreptata sau inlocuita.

Cand are nevoie masina dumneavoastra de indreptarea unei denivelari a usii?

Exista o serie de situatii in care este posibil sa aveti nevoie de indreptarea si vopsirea usilor. Acestea includ:

  • Deteriorari in urma unui accident. In cazul unui accident, panourile usilor pot fi deteriorate. O indreptare a usilor cu spotter va ajuta la readucerea panourilor usilor la starea lor initiala.
  • Deteriorari cauzate de grindina. Grindina poate lasa urme de lovituri si zgarieturi pe usile masinii dumneavoastra. Vopsirea si indreptarea usilor auto va poate ajuta sa reparati aceste daune si sa imbunatatiti aspectul masinii dumneavoastra.
  • Deteriorari cosmetice. In timp, panourile portierelor pot deveni indoite sau patate din cauza utilizarii zilnice. Indreptarea si vopsirea unei usi auto o va face sa arate din nou ca noua.

Beneficiile indreptarii usilor auto.

Beneficiile indreptarii panourilor usilor auto sunt:

  • Restabilirea aspectului original al masinii dumneavoastra. 
  • Cresterea valorii de revanzare a masinii dumneavoastra.
  • Cresterea sigurantei dumneavoastra. Metalul deteriorat poate face dificila deschiderea sau inchiderea unei usi.

Nu stii unde in Chisinau poti sa-ti indrepti usa la preturi mici? Anvelopele Car Service va sta la dispozitie!

In Anvelopele car service veti gasi o echipa de mecanici auto profesionisti, care au o experienta mare in lucrul cu metalul auto.

Indreptarea portierelor fara vopsire in service-ul nostru auto este un proces rapid si ieftin. Pret mic, calitate inalta - doar in service-ul auto Anvelopele!

Daca sunteti interesat de indreptarea usilor, contactati service-ul auto Anvelopele la numarul de telefon +373 60 336 236. De asemenea, puteti vizita service-ul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md!

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Indreptarea usilor 1Indreptarea usilor 2Indreptarea usilor 3Indreptarea usilor 4Indreptarea usilor 5Indreptarea usilor 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png