Inlocuirea unitatii hidraulice a cutiei automate

Cutia hidraulica a transmisiei automate este principalul element de control al schimbarii treptelor de viteza - o carcasa metalica cu mai multe canale si senzori in interior. Cutia hidraulica este responsabila de schimbarea treptelor de viteza in transmisia automata prin transferul de fluid catre partile mecanice ale transmisiei. Intregul proces este controlat de ECU, sau unitatea de control electronic. Intelegeti ca defectiunile la nivelul hidroblock-ului pot duce la consecinte neplacute, daca nu tragice, asa ca, daca observati simptomele initiale, este recomandat sa contactati imediat specialistii pentru diagnosticarea, repararea si inlocuirea hidroblock-ului. Hidroblocul este un dispozitiv complex din punct de vedere tehnic, deci fara un echipament profesional diagnosticarea nu este posibila. 

De ce aveti nevoie de inlocuirea blocului hidraulic?

Simptomele principale sunt:

  • Zgomote neobisnuite, vibratii la schimbarea vitezelor;

  • Vehiculul schimba treptele de viteza in mod sacadat;

  • Dificultate sau imposibilitatea de a schimba viteza.

Intelegeti ca inlocuirea unitatii hidraulice a transmisiei automate este o procedura destul de laborioasa, deoarece este necesar nu numai sa dezasamblati o parte din interiorul unei masini, ci si sa diagnosticati intregul sistem cu un scanner special. Daca ignorati problemele cu transmisia automata, situatia se poate inrautati si la urmatoarea vizita va trebui nu numai sa inlocuiti blocul hidraulic, ci si sa reparati alte parti ale transmisiei automate. De exemplu, uneori, o defectiune a hidroblockului duce la o defectiune a ECU, iar atunci se adauga lista de servicii: "inlocuiti variatorul hidroblocului", care nu este un serviciu ieftin.

Ce ar trebui sa faceti daca descoperiti o problema?

Daca descoperiti aceste probleme, trebuie sa procedati urgent la diagnosticarea, repararea si inlocuirea sistemelor de transmisie automata. Nu provocati accidente si nu va riscati masina si viata - contactati mai degraba specialistii Anvelopele.

Sunteti interesat de o inlocuire a unitatii hidraulice a transmisiei automate, dar sunteti ingrijorat de pret? La service-ul auto Anvelopele, meseriasii nostri sunt gata sa va deserveasca masina cu profesionalism si la un pret mic. Sunati-ne la +373 60 336 236 pentru o consultatie si aflati cat costa inlocuirea unei unitati hidraulice de transmisie automata. Sau vizitati atelierul nostru auto din Chisinau pe Calea Basarabiei 46, Anvelopele.md

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani
Inlocuirea unitatii hidraulice 1Inlocuirea unitatii hidraulice 2Inlocuirea unitatii hidraulice 3Inlocuirea unitatii hidraulice 4Inlocuirea unitatii hidraulice 5Inlocuirea unitatii hidraulice 6
Inregistrarea serviciului
Вы пришли не из поисковой системы!
Sus to-top.png